5 kule opplevelser på Norwegian Epic

ncl_Epic_AquaPark_Epic_Plunge

Norwegian Epic. 329 meter med alt fra vannsklier til en bar med minusgrader. Her er fem opplevelser du ikke bør gå glipp av om bord på et av Norwegian Cruise Lines mest moderne cruiseskip.

 

→ Svimerker på dansegulvet

Det går et sus igjennom forsamlingen i Epic Theater på dekk 6 når danserne i forestillingen Burn the floor kaster seg i armene på hverandre og nærmest flyr over scenen. Gjennom velkoreograferte dansetrinn fortelles historier om intriger, lidenskap og kjærlighet mens paljetter og frynser danser like intenst som hovedpersonene selv. I løpet av forestillingen får du se alt fra hoftevrikk i høyt tempo til vakker vals, det hele akkompagnert av imponerende vokalprestasjoner på scenen. The Ballroom Blitz møter Carlos Santanas særegne gitarsound – og standard- og latindans møtes i skjønn forening i denne forestillingen med dyktige dansere fra hele verden.

LES OGSÅ: Slik sparer du penger på cruise

img_4063

FULL FRES: I Epic Theater på Norwegian Epic kan du se forestillinger som rykende hete Burn the Floor eller musikalen Priscilla, Queen of the Desert.

→ Frosne drinker og frostrøyk

Det finnes bare 14 isbarer i verden, og én av dem finner du om bord på Norwegian Epic. Før du går inn får du en hvit vinterponcho med pelskrage, og på innsiden kan du bestille drinker som Caribbean Dreams og Strawberry Eskimo Kiss over bardisken av is og se hvordan ordene dine kommer ut i en sky av frostrøyk. Mingle med isskulpturene og prøvesmak drinken på isdivanen med en hvit skinnfell. Lyset i baren skifter mellom blått og lilla, det er inspirert av nordlyset. Ikke glem å gå ut før leppene dine blir blå, da. 

LES OGSÅ: En halv dag i Firenze

 

epic_modal_icebar

FRYSEPINNER: Du trenger ikke å dra til Island for å dra på isbar, bare dra på cruise! Foto: Norwegian Cruise Line

→ Brasiliansk kjøttfest

Hvis du ikke har vært på en brasiliansk grillrestaurant før skal du vite at ting foregår litt annerledes her enn på vanlige restauranter.  På Moderno Churrascaria (choo-rah-scah-ree-ah) bestiller du ingenting fra menyen, du får nemlig smake på alt du vil. Men først forsyner du deg selv fra forrett-buffeen i ekte brasiliansk stil (brasilianerne elsker buffeer).

På bordet ditt finner du et kort med en grønn og en rød side. Dette kortet bruker du for å signalisere at du er klar for hovedrett(er). Når du er ferdig med forretten legger du kortet med den grønne siden opp. Og voila! Kort tid etter kommer servitørene med store grillspyd fulle av kjøtt. Du blir spurt om du vil ha et stykke, det kan være filet mignon, lammekjøtt, kyllingbryst, og du takker ja eller nei. Nye spyd presenteres fortløpende så lenge du har kortet med den grønne siden opp. Når du er forsynt – og det lover vi du kommer til å bli – snur du kortet så den røde siden ligger opp. Takk for maten!

Tips! Si for all del ikke nei til picanha-kjøttstykket. Så mørt og smakfullt oksekjøtt har vi aldri smakt, hverken før eller senere.

fullsizerender

GRILLFEST: Den brasilianske biffrestauranten forlater du ikke med rumlende mage. Eller, det er en viss mulighet for at den klager litt etter all den gode maten du kommer til å trykke i deg.

→ Lekne soltimer

Det finnes ingen øvre aldersgrense for å kjøre i vannskliene på soldekket, og den morsomste er Epic Plunge. Du planter rompa godt ned i en stor badering og setter utfor… fire etasjer! Etter å ha fått opp farten havner du i en stor, oransje- og gulstripete trakt der du får en runde eller to før du suges ned i neste og siste del av sklien. Pass på at ringen din er riktig vei, altså at du har ansiktet fremover, før du trekkes inn – med mindre du vil ha litt ekstra kiling i magen ved baklengskjøring.

Tips! Baderingene henter du i enden av sklien.

LES OGSÅ: 7 gode grunner til å dra på cruise

ncl_Epic_Public_Plunge.psd

DU ER IKKE FOR GAMMEL: Norwegian Epics aktivitetestilbud er ikke bare for de under 1.40. Kast deg utfor og ha det gøy!

→ What does the pianist say?

Pianobar på cruise høres kanskje ikke spesielt spenstig ut, men når det er en pianoduell og publikum bestemmer låtene – da blir det noe helt annet. I baren Howl at the Moon står pianoene rygg mot rygg på scenen. På bordene rundt i lokalet ligger det lapper til låtønsker, og du går selv og legger dem på pianoene. Med andre ord kan du forvente stort sprik i sjangre underveis, med alt fra The Pina Colada Song til Coldplay. Har du sære ønsker, som da vi forsøkte å få inn What does the Fox say på spillelisten, da kan det hende det må litt ekstra overbevisning til. For eksempel en drink og en lapp med et hjerte eller to.

Tips! Vil du ikke risikere å bli lurt opp scenen, styr unna de første radene. Og nei, du må ikke være med når det danses jenka mellom stolradene…

Hva er din beste cruiseopplevelse?

Kategorier