7 grunner til å reise til Florida

Florida er et av de mest populære reisemålene i verden, og hvis du allerede har vært der vet du hvorfor. Snart vet også du som ikke har vært der det og!

Akkurat nå er det litt vanskeligere å reise enn til vanlig, men vi kan fortsatt drømme og planlegge! Les og la deg inspirere mens vi venter på at verden åpner helt igjen 💛

1. Solskinn – året rundt

Det er ikke for ingenting at Florida kalles The Sunshine State. Uansett når på året du reiser bader delstaten i sol, mer eller mindre hele tiden. Du kan lese mer detaljerte værprognoser på Vings reisemålssider, for eksempel i Miami og Key West.

Florida – The Sunshine State

2. Spektakulære fornøyelsesparker

Florida huser noen av de beste fornøyelsesparkene og badelandene, ikke bare i USA – men i hele verden. Du kan oppleve magien i Disney World eller bli med på actionfylte eventyr i Universal Studios-parkene. Og det er bare to av Orlandos mange fornøyelsesparker.

Foto: L. Kongerud

Universal Studios

3. Familiemoro

Moroa slutter ikke når du forlater fornøyelsesparkene. Florida er proppfullt av spennende aktiviteter som hele familien vil like: International Drive der du finner pariserhjulet Orlando Eye, hyggelige småsteder som Kissimmee og Lake Buena Vista, og ikke minst – Kennedy Space Centre.

LES OGSÅ: 20 reiseopplevelser du ikke må gå glipp av

4. Strendene

Med alle fornøyelsesparkene og severdighetene Florida er kjent for er det noen ganger fort gjort å glemme at det også er stedet for mange fantastiske strender. Nyt solen i luksuriøse Fort Lauderdale eller kanskje trendy Miami?

Ikke gå glipp av strendene!  Denne lekre stranden finner du i Fort Lauderdale.

5. Maten

Det er ingen hemmelighet at amerikanerne elsker mat, så nesten uansett hva du velger fra menyen vil sannsynlighet være en opplevelse i seg selv. Og forvent store porsjoner! Mat er ikke bare en nødvendighet i ferien, det er en del av opplevelsen, og særlig når du er i USA.

Les også: 10 ting du må prøvesmake i USA

Det er ingen fare for at du blir gående sulten i Florida.

6. Shoppingen

Det er så mange enorme kjøpesentre og designer-outlets i Florida at det nesten er et must å stikke innom og kanskje gjøre et kupp eller ti når du først er der. Ta en pause fra solen og fornøyelsesparkene for å gå på skattejakt i Lake Buena Vista Factory Stores eller Orlando Premium Outlets®.

LES OGSÅ: 6 turistfeller du trygt kan gå i

Stikk innom et outlet for gode tilbud på designervarer!

7. The Everglades

Både barn og voksne kommer til å elske utendørseventyrene nasjonalparken Everglades byr på. Hopp om bord på en sumpbåt og la dere fascinere av krokodiller og den særegne naturen helt sør i Florida.

LES OGSÅ: På alligatorjakt i Everglades

Nasjonalparken Everglades er spennende for både store og små. Foto: Thomas Cook Blog

 

Har du vært i Florida, eller drømmer du om en tur dit?
Del det gjerne med oss i kommentarfeltet ↓