82 500 norske barn kan umulig ta feil!

Wow Bodrum Resort

Denne sommeren sender Ving intet mindre enn 275 000 nordmenn til Syden. 30 % av disse er barn mellom 0 og 17 år, og intet mindre enn 6241 er babyer! Hva er det egentlig som ligger til grunn når barnefamilier velger reisemål? Hvilke kriterier spiller inn og hvor reiser nordmenn helst med barn?

En uoffisiell undersøkelse som har blitt gjort blant våre gjester viser at de fleste barn ønsker seg store basseng og badeland når de reiser på ferie, mens foreldrene helst vil at hotellet skal ligge ved stranden.

Vår erfaring er at de mest populære familiedestinasjonene er de som greier å kombinere både foreldres behov og barns ønsker for ferien. Badeanlegg, barnevennlige strender, et godt restauranttilbud, underholdning for små og store, samt fasiliteter som gratis WiFi ved bassenget og spa på hotellet, kommer høyt oppe på ønskelisten. Er reisemålet i tillegg solsikkert og flyreisen rimelig kort, øker sjansen for å havne blant barnefamilienes topp feriedestinasjoner sier Sophie Frisholm, Pr-ansvarlig i Ving.

Vings 6 på topp- liste over populære familiedestinasjoner

  1. Tyrkia
  2. Mallorca
  3. Kreta
  4. Rhodos
  5. Kypros
  6. Bulgaria

At Tyrkia og Bulgaria havner på denne listen burde ikke forundre noen, dette er rimelige reisemål der familiens feriekasse varer lenge. Mye familiemoro for pengene med andre ord.

Norske barnefamilier lar heller ikke urolighetene i Hellas ødelegge ferieplanene. Kreta og Rhodos havner også i år blant de foretrukne feriedestinasjonene, med sine sjarmerende feriebyer og langgrunne strender.

Lollo fyller 30 år!
Aktivitetstilbudet, barneklubber og maskoter på hotellet er selvsagt også en medvirkende faktor til at barn trives. En av Vings maskoter, giraffen Lollo, feirer denne sommeren 30-årsjubileum. Norges eldste miniklubb-maskot begynner med andre ord å bli en holden dame, men har i aller høyeste grad har beholdt barnet i seg. Også i sommer vil hun sammen med bjørnen Bernie underholde lekelystne barn i alle aldre.

Gratis WiFi på alle Sunwing Resorts!
Flere og flere oppgir også at tilgang på teknologiske fasiliteter som gratis WiFi spiller en rolle når de velger hotell. Derfor er dette fra sommeren av tilgjengelig og gratis for alle våre gjester på Sunwing Resort.  Ikke bare i resepsjonen eller på hotellrommet, men på hele hotellområdet.

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 150 reisemål i 33 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 78 ansatte (årsverk) og ca. 400.000 reisende årlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse.