Barnevognsvesken beskytter barnevogner for millioner!

Barnevogn airshells

Når familien Hansen på 80-tallet skulle på charterferie hadde de gjerne med seg Ola eller Karis paraplyklappvogn til ca 100 kr. Vognene tok ikke stor plass og kunne som regler klare flytransporten både til og fra Mallorca. Om den gikk litt i stykker hadde det uansett ikke skjedd noen økonomisk ulykke!

I dag er det langt mellom de billige paraplybarnevognene på charterflyene. I stedet har barnefamiliene med seg store lekre barnevogner til lille Hennie og Peder. Klappbarnevogner som koster opp mot 10.000 kroner. De er veldig komfortable for barnet, men de er også veldig mottagelig for skader når de skal transporteres i et fult flylasterom. – Hvert år opplever vi skader for over en million kroner. Skader som forsikringsselskapene som regel må erstatte, forteller kommunikasjonssjef i Vings flyselskap, Thomas Cook Airlines, Torben Andersen.

For å unngå disse ergrelsene, som en ødelagt barnevogn kan gi, har Thomas Cook Airlines innledet et samarbeid med det danske firmaet Airshells. Airshells har i samarbeid med danske flyplasser utviklet lette og sammenklappelige beskyttelsesbokser. Konseptet er å hjelpe de reisende med sikker flytransport av gjenstander som sykler, ski, golfutstyr, fiskestenger og som sagt barnvogner av ulike størrelser. Airshells er representert på 24 nordiske flyplasser.

– I Norge er vi representert i Bergen, Sandefjord, Stavanger, Trondheim og på Gardermoen og kan derfor tilby leie av beskyttelsesvesker til norske barnefamilier som ønsker å sikre barnevognene sine under flyreisen. Det koster 149,- for en uke, ekstra uker koster 40,-. Du bestiller den over nettet, og henter den når du sjekker inn på flyplassen. Det hele er veldig enkelt, opplyser Kim Christensen, direktør i Airshells.

Vi anbefaler våre gjester at de beskytter sine kostbare barnevogner. Ikke kun av økonomiske grunner, men også for å unngå vanskeligheter som følger med å ha en ødelagt vogn på ferie sier Sophie Frisholm fra Ving Norge.