All Inclusive i ferien?

Mange velger å bestille All Inclusive i ferien. All Inclusive er akkurat så lettvint som det høres ut som – alt er inkludert i prisen. Med All Inclusive kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. På noen hotell er All Inclusive inkludert og på andre igjen kan det kjøpes til – i blant for så lite som en tusenlapp. Sammenlign gjerne med hva det koster å spise ute tre ganger om dagen, i tillegg til x antall is og brus…

Hvorfor All Inclusive?
Det er mange fordeler med All Inclusive. Selv om reisens pris vil bli noe høyere, vil du spare inn dette sammenlignet med å kjøpe mat og drikke på restauranter og kaféer. Siden alt er betalt hjemmefra på forhånd, er det mye lettere å holde orden på utgifter og budsjett underveis i ferien. Og – ikke glem at du selvsagt kan prøve lokale restauranter og kaféer på reisemålet, de dagene du måtte føle for det. Kjøper du en ferie med All Inclusive har du valgt en smart måte å holde styr på budsjettet, noe som gjør det lettere å ha råd til andre ting – som for eksempel shopping, eller spennende utflukter og aktiviteter. Og hva er vel mer behagelig enn å kunne forsyne seg med mat, is, brus og andre forfriskninger når du vil – uten stadig å måtte frem med lommeboken?

Hvem passer All Inclusive for?
All Inclusive er perfekt for familier med sultne tenåringer og barn med en egen dessertmage. Tyrkia er nok det reisemålet hvor vi generelt har de aller beste All Inclusive-hotellene. Det tyrkiske kjøkken byr på gode opplevelser, gang på gang – her er bugnende bufféer nøkkelordet! For par som reiser uten barn anbefaler vi All Inclusive-hotell av høyere klasse, da man som oftest kan nyte servering ved bordet, solstolen eller på rommet. Velger du et slikt hotell kan du som oftest få servert mat og drikke 24 timer i døgnet, hvis sulten skulle melde seg. I Karibia tilbyr vi et bra utvalg av denne typen hotell.

Hva får jeg?
Med All Inclusive slipper du å samle troppene for å planlegge neste restaurantbesøk – noe som ikke alltid er like enkelt hvis blodsukkernivået plutselig jobber mot en. Nyt heller den behagelige feriefølelsen og la dagene gå i sitt eget, slumrende tempo.

Med All Inclusive får du:
Frokost hver dag
Lunsj og middag hver dag
Snacks og is til barna
Drikke til måltidene
Drikke i baren
Aktiviteter*
På mange hotell kan du få en piknik-kurv hvis du skal ut på utflukt.

* På noen av våre hotell er enkelte aktiviteter inkludert i All Inclusive. Innholdet varierer, men generelt så er det slik at jo høyere klassifisering hotellet har, desto mer er inkludert i All Inclusive.

Hva som er inkludert i varierer noe fra hotell til hotell, mer informasjon om hva som gjelder finner du på hotellets side.