Bli med til “One Happy Island”

På Aruba skinner solen mer eller mindre året rundt. Vår kollega har testet den karibiske ferieøya!

Dette blogginnlegget er skrevet av Sven-Arne Strømsvåg som jobber på Vings hovedkontor.

Da jeg pakket kofferten for å tilbringe ferien på Aruba var jeg spent. Spent på om den tilsynelatende idylliske øya ville leve opp til forventningene.

Svaret er ja. Hvis du elsker strandliv, bading og god mat, da er Aruba stedet for deg.

Det første som slo meg da vi landet var den deilige temperaturen. Og den milde vinden som sørget for at de 30 gradene ikke føltes for trykkende. Vi reiste med datteren vår på halvannet år, så vi valgte et enklere, men praktisk boalternativ: The Mill. Da hadde vi kort vei til stranden, og hotellet hadde en egen del med solsenger for gjestene. Strendene var akkurat like hvite som på bildene, og minstemann var storfornøyd med å kunne leke og plaske rundt på stranden.

De fleste restaurantene ligger i et område bak Palm Beach (kalles også high rise area). Det er mange nok til at du ikke trenger å gå på den samme restauranten en eneste gang i ferien, men du skal ikke se bort fra at du vil det. Vår favoritt ble den brasilianske grillrestauranten Amazonia, og jeg kan garantere at du blir mett hvis du liker biff! Ute på en av pirene på stranden ligger også en veldig bra fiskerestaurant. Dit anbefaler jeg at du kommer tidlig, slik at du får med deg solnedgangen mens du spiser. Vi møtte bare hyggelige mennesker på Aruba. Alle snakket engelsk, og det var ikke vanskelig å gjøre seg forstått. «One Happy Island» er absolutt en passende beskrivelse av øya og de som bor der.

Aruba byr ikke på flust med opplevelser og severdigheter, men vi leide bil i to dager og fikk med oss den berømte stranden Baby Beach. Det er en flott og barnevennlig strand helt sør på øya. Foretrekker du mange opplevelser og severdigheter bør du heller se her.

Aruba-ferien frister definitvt til gjentakelse. Jeg lengter tilbake så snart jeg ser bildene! Nå skal vi bare spare litt, og så er det ikke umulig at det blir en ny tur. Kanskje vi ses der?

Aruba2