Aruba rundt på fem dager

For å bli bedre kjent med den nye stjernen på charterhimmelen; ARUBA, er vi fire Ving-kollegaer som setter oss på flyet i morgen tidlig for å teste ut den forjettede ø. I løpet av de neste fem dagene skal hotell besøkes, senger prøveligges, utflukter testes, mat smakes og badetemperatur godkjennes. Er strendene virkelig så kritt hvite som det påstås? Er stemningen så avslappet som det hevdes? Og ikke minst, vil solen og rytmene av merengue og salsa bestå oppgaven med å tine opp stive, norske vinterkropper?

We know! It is a dirty job, but someone´s got to do it! Alt med mål om at våre gjester skal få svar på alt de måtte ha av spørsmål om denne frodige øya utenfor kysten av Venezuela.

Ettersom våre direktefly ikke tar av før til vinteren, vil vi denne gangen fly med KLM. Det betyr en aldri så liten mellomlanding i Amsterdam før vi setter nesen mot Karibien. Med direktefly vil en reise til Aruba ta ca. 11 timer, hele 5 timer mindre enn med mellomlanding!!

De to første nettene vil vi tilbringe på Divi Village Golf & Beach Resort, for deretter å få æren av å prøvesove Renaissance Aruba Resort. Selv om oppgavene på Aruba definitivt er av det behagelige slaget vil vi ha en ganske så full timeplan mens vi er der borte! Når det er sagt finnes det jo verre steder å tilbringe arbeidsdagen!

Vi kommer til å holde dere oppdatert på hva vi foretar oss og hvilke hoteller vi besøker. La oss få vite hva dere lurer på om Aruba! Still oss spørsmål om alt fra barneaktiviteter til hvor behagelig solsengene er på en skala fra 1-10. Vi går i ilden for dere, og lover å prøve å svare på alle spørsmål.

Arruba, Arruba!!!

 • Camille

  …solsenger. (ikke solenergi) ; )

 • Camille

  Finnes det et sted som ikke er hundrevis av mennesker som går i kø, et sted med ledige solenergi når man kommer, et sted med flere basseng, ro, og ikke så masete, hvor man kan få en fin leilighet med utsikt mot havet?

  Gjerne to -tre leiligheter ved siden av hverandre plass til familie på 4 i hver. (2 voksne og to barn)

  Hvordan er det der i februar/mars?

  Hilsen Camille

  • Hei Camille, hvis det er Aruba du vil til, vil jeg anbefale Divi All Inclsuive. Det har all kriteriende du er ute etter. Veldig hyggelig hotell som ligger rett på stranden. Og det er såpas stort og bygget på en slik måte at man ikke merker at det er mye folk på hotellet. Noen av rommene ligger også slik til at man kan gå rett ut på stranden fra rommet sitt. Aruba har et ganske likt klima året rundt. Så det vil være ca 28 grader, sol med en liten behagelig bris. 🙂 Mvh Sophie

 • Anne

  Hei
  Hvordan er det å gifte seg der nede?
  Ville gjerne finne et romantisk giftemål-sted.
  På stranden?
  Overkommelig pris.

 • Bjarne

  Hei.
  Hvordan blir golftilbudet på Aruba?

  • Hei Bjarne, Det er noen fine golfbaner på Aruba, som vil være med i de hotellene som har golfbane. Det vil ikke bli laget spesielle golftilbud. Divi All Inclusive har en veldig fin 9 hulls golfbane.

   Mvh Sophie

 • Siv

  Er det fint for barn på Aruba?
  Er det dyrt der?
  Giftige dyr/insekter?
  Nødvendig med vaksinasjoner?

  • Hei Siv,

   Aruba passer veldig bra for barn. Enkelt områder er bedre enn andre, men generelt sett er det veldig barnvennlig.
   Det er ikke veldig billig, høyere priser enn f.eks Thailand, men nå som dollaren fortsatt er litt lav, får man mer for pengene.
   Du finner noe mygg (særlig i morgentimene, og på ettermiddagen når solen går ned), ellers lite insekter. Det skal finnes en type slange der som er giftig, men den lever kun i nasjonalparken. Ingen obligatoriske vaksinasjoner, men Ving anbefaler Twinrix. Dette gir mange år med beskyttelse mot både hepatitt A og B.

   Mvh Sophie

Kategorier