Avstemning – Hjelp Ving å hjelpe!

I løpet av sommeren har vi samlet inn forslag på organisasjoner og prosjekter gjennom våre sosiale kanaler. Bakgrunnen for dette er at vi som selskap ønsker å vise vårt engasjement.

Ved å finne et prosjekt våre målgrupper ser på som viktig skaper vi god positiv omtale og omdømme. Ving ønsker å markere seg som en stor og seriøs aktør som tar ansvar! Vi ønsker at du skal være stolt av arbeidsplassen din, og med riktig organisasjon/prosjekt kan vi også skape et felles engasjement internt.

Ut fra en liste på 60 alternativer har vi trukket ut 3 gode kandidater.

Å velge 3 alternativer var ingen lett oppgave. Kriteriene vi har brukt for å velge disse tre er

  • Ving tar vare på mennesker, reise, ansvar, familie, trygghet og barn

Vi ønsker at hele bedriften skal være med å stemme på hvilken aktør vi skal gi vår støtte til. Fint om dere leser litt om hver enkelt, og eventuelt går inn på deres nettsider for å lese mer om hvordan de jobber.

Stem, og skriv gjerne også en kommentar om hvorfor vi bør velge akkurat din favoritt:

Hvem syntes du vi burde støtte?

Loading ... Loading ...

Informasjon og bakgrunn for valg

Norsk Luftambulanse

Vibeke Aassen (en som har stemt) skrev:Jeg skulle ønske dere ville støtte stiftelsen norsk luftambulanse! Norsk luftambulanse gjør en kjempejobb når det gjelder å skaffe akuttmedisinsk hjelp til mennesker i Norge. Dette gjør de bl.a ved å støtte og drive legehelikoptertjenesten, ved å støtte og drive akuttmedisinsk forskning, og å holde kurs i førstehjelp, bl.a for oss med omsorg for små barn. I tillegg til dette kan man som medlem ta kontakt med luftambulansen og få snakke med sykepleier og lege dersom man blir syk i utlandet. Dette er noe jeg selv har måttet benytte meg av og som gjorde at jeg følte meg tryggere under reisen. Du kan også få tilsendt sykepleier dersom du blir syk i utlandet, havner på sykehus og trenger hjelp til bl.a språk. Dette er noe som er bra å tenke på for oss reiseglade

Leger uten Grenser

En viktig organisasjon som alltid hjelper i krisesituasjoner. Da hjelper vi til litt overalt. Og vi får god innsikt i arbeidene deres. En uavhengig aktør som alle kjenner til og har godt omdømme.  Her kan vi for eksempel være humanitærpartner. Humanitærpartner støtter Leger Uten Grenser med minimum 100.000 kr i året. Denne typen partnerskap anbefales for bedrifter som er opptatt av leger uten grensers arbeid, ønsker å være mer involvert i våre prosjekter, og vil engasjere sine ansatte.

Karanba

En fotballspiller fra Lyn har reist til Brasil og startet Karanba som er et sosialt prosjekt i Rio de Janeiro, Brasil. Med fotball som virkemiddel hjelper Karanba vanskeligstilte barn og unge fra slumområdene med utdanning, utvikling og utfoldelse. Karanba samler og engasjerer mennesker i en tøff hverdag sterkt preget av kriminalitet og narkotikatrafikk. En liten organisasjon hvor Ving kan gjøre en stor forskjell. Prosjekt det er lett å følge internt og kan gi god publisitet. Har vært en dokumentar om prosjektet blant annet på NRK. Se dokumentarserien her