Barnas reisepanel: Hva er det beste med ferien?

Sunwing

Sunwing Family Resorts er Vings egne familiehotell og det aller beste vi kan tilby barnefamilier. Nå har vi spurt våre yngste gjester på Sunwing hva de likte best med å være der.

Møte Lollo & Bernie

Den snille sjiraffen Lollo og kosebamsen Bernie gjør stor suksess når de dukker opp ved frokostbufféen eller bassenget, og er klare favoritter blant barna. Sammen med Lollo og Bernie kan barna danse, klemme, tegne og leke – og bor du i en av Vings Lollo & Bernie-suiter får dere besøk av de to gledessprederne.

Sunwing Cala Bona Beach

Å bade

Bading scoret også høyt på listen over barnas favorittopplevelser. Noen basseng har ulike temaer for små og store, for de viltre og de rolige – så alle kan oppleve ekte badelykke. Og med funpool, vannsklier, oppvarmede utendørsbasseng, innendørsbasseng, familiebasseng og babybasseng kan hele familien enkelt finne sin favoritt.

Spise is

Is, is og mer is! De fleste barn (og voksne) er glad i is i alle farger og fasonger. Med Lollo & Bernies is- og bruskort for våre gjester under 12 år, kan de unge håpefulle selv kvittere ut 10 is eller 10 brus i baren. Akkurat når det passer dem. Kortet kan kjøpes for en billig penge på hotellet.

Ps! Barn under 12 år spiser gratis frokost, lunsj og middag fra barnebufféen i selskap med en fullt betalende voksen.

Ice cream

Lollo & Bernies Mini Land

Lollo og Bernie har sitt eget Mini Land utstyrt med leker, film og bøker, og her er barn og voksne i alle aldre velkomne fem dager i uken, flere timer om dagen. Lollo eller Bernie pleier også å dukke opp for å leke litt!

Sunwing Mini Land

Mini Stars

En annen barnefavoritt: En kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen! Barn fra 3 år velger sin favorittartist og øver sammen med showteamet – som også hjelper til med klær og make up. Så er det showtime!

Sunwing ministars

Minidisco

Et av feriens høydepunkter for små hotellgjester. Vi tenner discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hit’en avløser den andre og alle danse- og lekelystne barn slipper seg løs på dansegulvet og har det gøy. Lollo & Bernie-dansen er enkel og morsom for både små og store.

I tillegg til alt dette fortalte barna om skattejakter, utflukter, snorkling, lek med familien og nye venner som noe av det beste de hadde opplevd på ferien sin. På ferie med Ving kan oppleve både det ene og det andre, og barna koser seg på våre familiehotell. Og én ting vet vi sikkert: Glade barn gir glade foreldre!

Finn ditt Sunwing-hotell

familysandwich_office