Blogger Janka Polliani reiser til Mallorca med Ving

I sommer utlyste vi en konkurranse hvor vi skulle sende en blogger til Mallorca. Vi fikk veldig mange henvendelser, men valget falt tilslutt på Janka Polliani som driver bloggen Polliani. Hun skal reise til Viva Cala Mesquida Club med sin sønn Ludvig på 8 måneder, sin søster Lotte og hennes datter Tilde på 3 år.

Den ene hotellet, Vanity Suite, ble dessverre utsatt til neste år. Da hotellet ikke hadde kapasitet allikevel til å ta i mot en blogger med partner. Men Viva Cala Mesquida Club ønsket fortsatt å ta i mot en blogger. 21. september reiser Janka og Lotte med barn ned til Cala Mesquida, Mallorca, for å nyte en ukes ferie. De vil blogge daglig, og fortelle om det de opplever i ferien sin.

Litt om Janka:
Hei! Jeg heter Janka og er 34 år. Jeg er gift med Stefan og vi har sønnen Ludvig på 8 måneder sammen. Jeg er fortiden i mammapermisjon. Før jeg gikk ut i permisjon jobbet jeg som freelancer i TV som redaktør, journalist, regissør og caster. Jeg har en av Norges mest populære moteblogger polliani.com, bloggen er mitt fristed til å utrykke meg og den har eksistert siden 2008. På fritiden liker jeg å holde meg aktiv gjennom trening og har selv vært instruktør et par ganger i uken siden jeg var 18 år. I permisjonstiden min har jeg og min mann også lansert en egen veskekolleksjon, og rett som det er er jeg avbildet på røde løpere under forskjellige moteeventer eller intervjuet i diverse magasiner. Jeg er også ebay.no trendekspert.:) Mannen min skal på jobbreise, så jeg tar med min sønn Ludvig, min lillesøster Lotte ( 31 år ) og hennes datter Tilde på 3 år.

Vi gleder oss masse til å dra på tur og kommer til å blogge om hvordan det vil være å være på tur med barn, fortelle om hotellet, om Cala Mesquida, treningsmuligheter og ett og annet antrekk vil bli avbildet. Håper du ønsker å følge oss på tur!

Følg hennes oppdateringer fra Cala Mesquida her

Hun vil og ta bilder til vår instagram-konto. Følg henne gjerne på @vingreiser