Bo enda bedre på Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Resorts er våre aller beste familiehotell og vi jobber kontinuerlig med å oppgradere hotellene for å innfri dine forventninger. Her er noen av endringene vi har gjort i løpet av de siste par årene.

Ocean Beach Club på Kreta var vårt første “hotell i hotellet” – en separat del av Sunwing hvor leilighetene er ekstra fine, med topp beliggenhet og ekstra stor uteplass. Dette falt i smak blant hotellets gjester og ble en stor suksess. Vi har tatt med oss erfaringene fra Kreta videre og kan nå tilby nye Royal-leiligheter på våre Sunwing Family Resorts både på Rhodos og Kypros.

HERZEUS1082

På Sunwing Sandy Bay Beach står tre helt nye bygninger klare. Noen av de nye leilighetene har Swim Out – der du kan gå rett fra seng til basseng. Andre har stor, privat takterrasse med vakker havutsikt. Beliggenheten er dessuten hotellets aller beste og bygningene ligger rett ved den nydelige Sandy Bay-stranden. Vi ser for øvrig at flere og flere har fått øynene opp for Swim Out og derfor prøver vi nå å få bygget ut dette på flere av våre hotell.

LCASUVI1244

På Sunwing Kallithea Beach har vi renovert og oppgradert noen av bygningene, og fått flere og flottere Royal-leiligheter. Noen av de nye leilighetene har store terrasser med behagelig tregulv, andre har direkte adkomst til basseng. Er du ekstra kresen og ønsker begge deler, ja så finnes det leiligheter som har det også.

RHOATEN1076

I de nye Royal-leilighetene får du velkjent Sunwing-komfort med en moderne touch – god plass, smarte løsninger, lekre detaljer og litt ekstra luksusfølelse. De største leilighetene har plass for opptil 6 personer. Dette er familieferie på første klasse!

HERAFRO1058

Det var alt for denne gang. Håper du satt pris på en liten oppdatering om hva som foregår i Vings verden.

  • Gunn

    Dere er dyktige på å levere ‘varene’, dere bygger og tilrettelegger så flott at ferier må bli nettopp hva det er ment å være for de som velger dere.
    Swim-out må være regelrett luksus, og jeg har alltid drømt om å oppleve det. Livet tar en brå sving ned i mørke og fortvilelse når kreften er diagnostisert. Det blir ikke noe reise som vi hadde tenkt.
    Swimout på Sandy bay forblir en drøm. Men, jeg kan kanskje henge opp en plakat med soldrømmen, og håpe på at tre billetter dumper ned i min postkasse en dag. Nei, det er jo ikke slik verden er.
    Et lite hjertesukk.