Bryllup i utlandet

CUNEXRI1024
Drømmer du om å gifte deg på stranden med varm sand mellom tærne, omkranset av palmer og blå himmel? Da bør du lese videre…

Velger dere å legge bryllupet til sydligere strøk har dette mange fordeler. I tillegg til at dere får slått sammen ferie og vielse, kan dere spare en del penger på å gifte dere i utlandet – prisen på for eksempel mat og drikke er jo som regel en god del lavere enn hjemme i Norge. Og visste du at mer enn hvert femte ekteskap blir inngått i utlandet? I følge SSB inngikk nordmenn i 2012 hele 5 271 ekteskap i utlandet, et tall som har femdoblet seg siden midten av åttitallet med 913 utelandsvielser. Det er med andre ord en trend som ikke ser ut til å snu.

Vi tilbyr flere romantiske hotell der dere får alt som skal til for et ekte drømmebryllup. Drømmer dere om å gifte dere på en strand i Karibia? Eller har dere giftet dere alt, og vil feire med en seremoni på favoritthotellet deres? Mange velger også å fornye ekteskapsløftene sine samtidig med ferien. Uansett hva som passer for dere har vi alternativer for alle smaker og anledninger.

I tillegg til at vi tilbyr bryllup på våre egne konsepthotell Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels har vi flere hotell med egne, erfarne bryllupsplanleggere som gjør alt de kan for at den store dagen deres skal bli så perfekt som mulig. Noen av sistnevnte hotell ligger i øverst på lister over verdens mest romantiske hotell å gifte seg på.

For dere som ønsker en bryllupsreise med stor B kan vi tilby idylliske reisemål og håndplukkede, romantiske hotell. Hotell der dere får de perfekte forutsetningene for at bryllupsreisen skal bli et minne for livet. Vi har også valgt ut våre favoritthotell i flere populære storbyer, for dere som vil ta bryllupsreisen her – eller bare la romantikken blomstre litt ekstra en helg.

Majestic Colonial

Praktisk info:

For å bli gift i utlandet, må du gå gjennom de samme instansene som du ville gjort hvis du skulle giftet deg i Norge. Kontakt ditt lokale ligningskontor/folkeregister, så vil de veilede deg mht. hvilket land dere skal gifte dere i. Se gjerne nærmere på disse lenkene:
– Sjømannskirken
– UDs landssider