De lekreste hotellene for voksne

Constance Moofushi Maldives

Hadde det ikke vært deilig å bytte ut kjedelige hverdagsrutiner med evighetsbasseng, champagne og kulinariske herligheter? På disse luksushotellene kan du gjøre drømmen til virkelighet.

 

∗ Beyond Resort – villaluksus i Khao Lak

På dette lekre strandhotellet i Thailand kan du bytte ut den evinnelige middagsplanleggingen med en middag for to på en privat strand – og nyte parmassasje og room service i din egen strandvilla. Beyond Resort ligger på topp 10-listen over Khao Laks beste hotell, og hotellets 18-års aldersgrense sørger for rolige og idylliske omgivelser.

Luksus for to på Beyond Resort i Khao Lak

∗ The Royal – meksikansk kolonistil i Playa del Carmen

The Royal er et eksklusivt, førsteklasses hotell, et av de beste hotellene i Playa del Carmen. Når du sjekker inn får du velge hvilken type pute du foretrekker, og du kan bo i lekre mastersuiter (ca. 124 m²) med boblebad. Hotellet har også en egen martinibar og en sigar- og tequilalounge. 18-års aldersgrense.

Hva har du mest lyst til? Planlegge ukens middager eller å ta en drink med kjæresten her?

∗ Constance Moofushi – drømmeluksus på Maldivene

På Constance Moofushi kan du bo i en Water Villa bygd på påler ute i den krystallklare lagunen som omgir øya. Lyden av bølgebrus og automatisk hvilepuls er inkludert i prisen. Noen av villaene har dusj og badekar ute under åpen himmel. Sett skoene på hylla når du kommer, her går alle barbeint i den puddermyke sanden.

Constance Moofushi Maldives

Det er ikke uten grunn at Maldivene er førstevalget blant mange nygifte.

∗ Sunprime Coral Suites – lekkert og barnefritt på Tenerife

Sunprime er det perfekte valget hvis du reiser uten barn og vil bo lekkert i barnefrie omgivelser. Alle Sunprime-hotellene har nemlig 16-års aldersgrense. På Sunprime Coral Suites bor du attpåtil i lekre designsuiter og kan slappe av i spaet eller på en av hotellets fine takterrasser.

TFSSUCO1162_2_30

Luksusliv på takterrassen på Sunprime

∗ Melia Las Americas – strandparadis på Cuba

Melia Las Americas er et lekkert førsteklassehotell i den kjente Melia-kjeden, og ligger på en av de beste delene av strandstripen Varadero på Cuba. Hotellet har All Inclusive, og det betyr at du kan velge og vrake blant retter fra det karibiske, italienske eller asiatiske kjøkkenet – og enda mer.

VRAMELA1052_2_30

Ta en pause fra solen og lad opp til middag i en av de lekre loungene.

Hvor har du mest lyst til å reise? ♥