De lekreste hotellene for voksne

Constance Moofushi Maldives

Hadde det ikke vært deilig å bytte ut kjedelige hverdagsrutiner med late dager ved evighetsbasseng, champagne og gastronomiske herligheter – bare for en liten stund? På disse luksushotellene kan du gjøre akkurat det.

 

∗ Beyond Resort – villaluksus i Khao Lak

På dette lekre strandhotellet i Thailand kan du bytte ut den evinnelige middagsplanleggingen med en middag for to på en privat strand – og nyte parmassasje og room service i din egen strandvilla. Beyond Resort ligger på topp 10-listen over Khao Laks beste hotell, og hotellets 18-års aldersgrense sørger for at idyllen ikke ødelegges av høylytte småtroll i sukkerrus.

Luksus for to på Beyond Resort i Khao Lak

∗ The Royal – meksikansk kolonistil i Playa del Carmen

The Royal er et eksklusivt, førsteklasses hotell, et av de beste hotellene i Playa del Carmen. Når du sjekker inn får du velge hvilken type pute du foretrekker, og du kan bo i lekre mastersuiter (ca. 124 m²) med boblebad. Hotellet har også en egen Martini Bar og en sigar- og tequilalounge, og 18 års-aldersgrense.

Hva har du mest lyst til? Planlegge ukens middager eller å ta en drink med kjæresten her?

∗ Constance Moofushi – drømmeluksus på Maldivene

På Constance Moofushi kan du bo i en Water Villa bygd på påler ute i havet med lyden av bølgene og naturlig lave skuldre inkludert i prisen. Noen har også badekar og dusj utendørs. Sett skoene på hylla når du kommer, her er det barbeint i sukkersand som gjelder!

Constance Moofushi Maldives

Det er ikke uten grunn at Maldivene er superpopulært blant nygifte på bryllupsreise <3

∗ Sunprime Coral Suites – lekkert og barnefritt på Tenerife

“Voksenhotell” høres kanskje litt treigt ut, men vi lover at du kommer til å trives på Sunprime hvis du reiser uten barn – og foretrekker luksus og avslapning. Og hvem gjør vel ikke det? På Sunprime Coral Suites bor du i lekre designsuiter og kan slappe av i spaet eller på en av hotellets fine takterrasser.

TFSSUCO1162_2_30

Luksusliv på takterrassen på Sunprime

∗Denis Island – paradisøya på Seychellene

En øy+ett hotell=et øyparadis. På Denis Island bor du i luksuriøse villaer med krabbeavstand til den hvite, finkornede stranden og det asurblå havet. Bestill massasje, snorkle blant tropefiskene og spis en romantisk middag med fersk sushi og sashimi på stranden mens kveldssolen renner ned i havet.

HSEZDENI1039_2_30

 

∗ Melia Las Americas – strandparadis på Cuba

Melia Las Americas er et lekkert førsteklassehotell i den kjente Melia-kjeden, og ligger på en av de beste delene av strandstripen Varadero på Cuba. Hotellet har All Inclusive, og det betyr at du kan velge og vrake blant retter fra det karibiske, italienske eller asiatiske kjøkkenet – for å nevne noe.

VRAMELA1052_2_30

Ta en pause fra solen og lad opp til middag i en av de lekre loungene.

Hvor har du mest lyst til å reise? ♥