De mest romantiske byene å fri i!

Går du i friertanker, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Tvil ikke lenger! Overrask kjæresten med en storbyreise på Valentinsdagen 14. februar!  Gå hånd i hånd i Paris, kyss hverandre på en av Romas mange broer, nyt en romantisk tapasmiddag i Palma eller fri i solnedgangen.

Romantisk ferie

Overrask din kjære med en romantisk reise.

Europas storbyer kan by på perfekte omgivelser for en romantisk weekend med det ”det store spørsmålet”, og her er tipsene til hvor dere kan bo:

4 av våre mest romantiske storbyhotell:

1. Central St. Germain, Paris

Romantisk, lite og sjarmerende hotell som ligger nær Latinerkvarteret i Paris. Spaser tett omslynget i brosteinsmugene og overøs din kjære med søte fristelser fra Paris tradisjonelle bakerier. La det stå til, gjem ringen i en fransk sjokolademakron og fri! Mer perfekte omgivelser finner du ikke!

2. Cesári, Roma

Det unike med Cesári er den flotte takterrassen. Å starte dagen med en frokost eller å nyte en drink før middagen, mens man ser utover Romas tak er helt fantastisk. Å bare sitte her og se, nyte og lytte er både eventyrlig og overveldende. Her er sengene overdådige og rommene lydisolerte, så mulighetene for å nyte lange morgener til sengs er også absolutt til stede.

3. Meliá Palas Atenea, Palma

Fint hotell rett ved strandpromenaden, med flott utsikt over småbåthavnen. Det er kort vei inn til sentrum av Palma der dere kan nyte deilige tapasmåltider i de små gågatene. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Allier deg med en av Palmas gatemusikere, og fri til din kjære til en mallorkinsk kjærlighetssang ute i den romantiske patioen.

4. Phoenix Copenhagen, København

Dette lekre hotellet er innredet i fransk stil med inspirasjon fra Ludvig 14.s tid. Hotellets elegante atmosfære gir dere nesten følelsen av  å være i en mini-versjon av solkongens slott i Versailles. Like ved hotellet ligger Amailenborg, Nyhavn og Det kongelige teatret der dere kan ha en koselig aften. Nyt først en middag i hotellets à la carte-restaurant og kom i den rette romantiske stemningen dette hotellet fra 1687 byr på.

  • Flott liste. Har dere en oppdatert liste over de mest romantiske byene/hotellene dere nå har?

    • lenkongerud

      Hei! Du kan se alle våre romantiske hotell på denne siden: http://www.ving.no/romantiske-hotell . Vi jobber også med et blogginnlegg om romantiske hotell, byer og opplevelser – så følg med på bloggen i tiden fremover. 🙂 Hilsen Lén i Ving

Kategorier