Derfor bør DU dra på treningsreise

treningsuke mallorca copy

På ferien skal jeg bare slappe av, tenker du kanskje. Hvorfor i alle dager skulle du velge treningsreise på neste ferie?

sølve copy

PT Sølve Sundrehagen

Da får du deg en ferie med enda bedre samvittighet.

Du får kombinere gleden av bevegelse med sol, god mat og drikke. Et skikkelig motivasjonsløft, sier personlig trener Sølve Sundrehagen. Han har jobbet i treningsbransjen som fitnessinstruktør siden 2003, og er for øyeblikket på Mallorca i forbindelse med en av Vings treningsreiser.

– Personlig syns jeg det beste med dette er å få møte så mye fantastiske mennesker med ulik bakgrunn, og hjelpe de til å ta et lite steg utenfor komfortsonen slik at trening blir noe man gjør fordi det er gøy – bonusen er at det er bra for helsa, fortsetter Sundrehagen.

Ikke bare for de superspreke

Er du en av dem som tenker at treningsreiser ikke passer for ditt avslappede, sofaelskende deg (som undertegnede) tar du rett og slett feil.

– Treningsreiser passer for folk som er glad i sin egen helse og som ønsker å være best mulig rustet for å være frisk og rask livet ut. Du bør ha trent litt tidligere, men du må absolutt ikke være noen supermosjonist. Treningsreisene har trening for alle aldere, fasonger og treningsforutsetninger, sier Sundrehagen.

Ingen vits i pakke med seg nyinnkjøpt kondomdrakt i sydenkofferten, med andre ord.

Les om Tonje og Elises første treningsreise her ⇐

 

Ta sjansen!

Uansett hvilken form du er i eller hvilken treningsform du liker er ferien faktisk en perfekt mulighet til å svette litt ekstra. Hvem vet, kanskje når du mål du ikke trodde du kunne?

– Mitt beste minne fra treningsreise er den dagen jeg fikk løpe rolig 4 km ved siden av en voksen dame som ikke hadde løpt på 25 år. Hun hadde bestemt seg på forhånd at løpetrening ikke var noe for henne, men med gode tips om tempo, teknikk og mentalt fokus knuste hun all forutinntatthet. I dag løper hun 2 ganger i uka og er i superform, avslutter Sølve.

Ps! Hvis du synes en hel uke med trening virker overveldende kan du alltids bare trene i ny og ne på Sunprime- eller Sunwing-hotellene. Det er opp til deg!

Hva tenker du om å dra på treningsreise? Del din mening med oss i kommentarfeltet under ⇓