Derfor er Sunwing familiens favoritt

Du tror sikkert vi sier det fordi det er snakk om våre egne hotell, men helt ærlig – ti kniver i hjertet – Sunwing Family Resorts ER blant de beste familiehotellene som finnes. Fordi …

························································································································································································

1. → Dere velger rommet som passer for dere

Skal dere reise med barn under tre år? Da går dere for de barnesikre Happy Baby-leilighetene. De ligger nesten alltid på bakkeplan med en inngjerdet terrasse, og dere får låne barneseng, nedfellbar paraplytrille og barnestoler.

Lyst på en luksuriøs ferie? Da bør dere kikke nærmere på Royal Family-leilighetene og suitene. Gode madrasser, badekåper, solstoler på terrassen eller balkongen, velkomstpakke med blomster, frukt, snacks, brus, øl og vin er bare noe av det som venter i Royal Family-leilighetene. For ikke å glemme at de har hotellets beste beliggenhet, og noen av suitene har Swim Out, som betyr at dere har egen bassengtilgang rett utenfor terassedøren.

Er dere en stor familie? Big Family-leilighetene har plass til opptil 8 personer fordelt på tre rom.

Lollo & Bernie-fans i familien? Da må dere nesten velge Lollo & Bernie-suitene med lekent design, spill og leker. Lollo & Bernie kommer selvfølgelig på besøk. Suitene har plass til opptil  6 personer fordelt på to rom.

Liten familie? Er dere en voksen og ett barn som skal reise kan dere velge Ving Solo/Lille Familien-alternativet.

De fleste Sunwing-hotellene har det samme rom- og leilighetsutvalget, men tilbudet kan variere. Du kan lese mer om alternativene HER.

Reiser du uten barn? Her finner du hotellene som kun er for voksne

Her er sommerens beste familiehotell

Sunwing Sandy Bay Beach

Sunwing Sandy Bay Beach

2. → Dere velger om dere vil reise langt eller kort

Sunwing Family Resorts finner dere på Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Rhodos, Kreta, Kypros, Tyrkia og Thailand.

Sjekk ut alle Sunwing Family Resorts her

 

3. → Barna spiser gratis – og har sin egen buffé

Alle barn under 12 år spiser gratis på Sunwing-hotellene. Lollo & Bernies buffé serverer barnas favoritter – hamburgere, kjøttboller, pasta, grønnsaker og mye mer. Ekstra stas er det med Lollo & Bernies is- og bruskort for våre gjester under 12 år (kan kjøpes for en billig penge). Med kortet i hånden kan de unge håpefulle selv kvittere ut 10 iskrem (Lollo & Bernies favoritter) eller 10 brus i baren. Akkurat når det passer dem.

 

4. → Hele familien kan gå på spa

Spabehandlinger er ikke bare for mor! Yngre gjester kan få prøve Lollos økologiske oljemassasje eller Bernies sjokolademassasje. Behandlingene varer i 25 minutter. (Det anbefales at barna er 5 år eller eldre og i følge med en voksen.) Reiser du med litt eldre barn (11-15) kan dere få spabehandlinger sammen, eller så kan ungdom selv prøve Min første ansiktsbehandling – kombinert spabehandling og råd om hudpleie. Og far er selvfølgelig også velkommen til å nyte spaets deilige behandlinger.

Hva er viktig for deg når du er på ferie? Del det gjerne med oss i kommentarfeltet nederst på siden!

 

5. → Barna kan gå på svømmeskole

På ferie er svømming og vann et selvfølgelig innslag, og å kunne svømme er en livsforsikring som både foreldre, barn og unge har stor glede av. Svømmeskolen på Sunwing er delt inn i tre nivåer der barna først lærer å bli trygge i vannet med lek og øvelser. Deretter lærer barna grunnprinsippene i svømmeteknikk og å svømme opptil 50 meter med riktig teknikk. Det er fem svømmetimer per uke, og etter fullført kurs får deltakerne medaljer.

Mer om svømmeskolen

 

6. → Det finnes barne- og ungdomsaktiviter i fleng

Kids Parkour, minigolf, tennis, crawlkurs, Teen Idol, Lolle & Bernie, Mini Land, barneshow, Mini Stars, AfterBeach – det skal mye til for å kjede seg på Sunwing.

Ungdomsaktiviteter på Sunwing
Barneaktiviteter på Sunwing

 

7. → Dere kan være med på gratis treningstimer

På Sunwing kan du være med på gruppetimer med Sats Elixia-instruktører, og trener du allerede på Sats Elixia her hjemme vil du sannsynligvis kjenne igjen flere av timene. Du kan velge mellom kondisjonstimer, styrketimer, yoga, vannaerobic eller trene på egen hånd i treningsstudioet. Er du blant dem som ikke liker å trene i ferien lar du bare være. Vi skjønner det godt hvis solsenga frister mest. 🙂

Ps! Fitness Together gir foreldre og ungdom i alderen 11-15 år mulighet til å trene sammen, både i treningsstudioet og i noen gruppetreningsklasser.

 

8. → Hotellene har gratis WiFi til store og små

Det er ikke vits i å late som om du ikke bryr deg om Internett-tilgang på ferie. Faktisk tar mange det som en selvfølge at hotellet har WiFi i dag, så Sunwing har selvfølgelig WiFi, og det er helt gratis. Det betyr: ingen sure miner fra tenåringene som ikke får sjekket Snapchat, og perfekt for deg som vil dele feriens blinkskudd. Tenåringene kan også henge i Teen Lounge/Play & Chat der de kan spille PlayStation 3 og 4, prøve Singstar og Buzz, chatte med kompiser og surfe på nettet.

 

9. → Dere trenger ikke å sjekke inn bagasjen på flyplassen

Vi liker alle den deilige følelsen av luksus på ferie, men den er vel knapt nok mer fraværende enn når man står med hylende unger og svetter i innsjekkingskøen på flyplassen. Bor du på Sunwing kan du sjekke inn bagasjen på hotellet før du drar til flyplassen, og bare spasere rett forbi innsjekkingskøen. Det heter Easy Travel, det er gratis, og det er helt fantastisk.

Dette er Easy Travel

 

10. → Det handler om DERE

Sunwing Family Resorts er bygget med ett mål for øyet: Å gi dere den absolutt beste familieferien dere kan få.

PS! Er det noe på denne listen som frister skikkelig? Husk å dobbeltsjekke at Sunwing-hotellet dere velger har akkurat det dere er ute etter – tilbudene kan nemlig variere fra hotell til hotell.