Det ble som forventet – En deilig fredag på Gran Canaria!

Rett etter frokost i dag kjørte vi mot Mogan, klare for å shoppe litt på markedet og nyte denne lille kystbyen.

Vi dro først innom golfbanen som ligger litt ovenfor Meloneras, på en av høydene. Man kjører opp en noe svingete vei. Før du vet ordet av det åpner det seg en grønn oase. En absolutt flott golfbane som vi kan bruke under julekonsept-uken.

Etter golfbanen var vi snart på riktig vei, etter en liten feilkjøring i rundkjøringen. Puerto de Mogan viste seg å være et vakker lite sted, hvor mange folk hadde samlet seg denne fredags formiddagen for å shoppe på markedet. Markedet ligger vakkert plassert på havnen. Så samtidig som du handler dine smykker, vesker, klokker og skjerf har du seilbåter som nydelig utsikt mellom bodene. Vi fant noen små funn her også. Denne gangen var det nok flest gaver til oss selv..men også noen små gaver til de der hjemme;). Etter shoppingen tok vi oss en pust i bakken. Satte oss i solen å nøt en stor vaniljeis med søte jordbær og krem. mmmmm:)

I Puerto de Mogan var det så mange idylliske steder og blomster. At jeg tok litt ekstra bilder til dere.

Så var det på tide å se flere steder. Vi kjørte gjennom Amadores, Playa del Cura, Puerto Rico og Arguineguin. Når vi kom til Arguineguin mente vi at vi fortjente en times tid i solen, og lånte noen solsenger inne på Sunwing Resort. Vi nøt den varme solen, og avsluttet solsengtimen med en pizza-lunch på La Tasca. Veldig god pizza!

Fem på fire kjørte vi inn på parkeringsplassen på Sunprime, og gikk rett ned til SPA-avdelingen hvor 2 svenske damer, Ida og Kristin, ventet på oss. Her fikk vi en rygg-, skulder-, ben- og ansiktsmassasje. En time her inne gjorde underverker for en kropp som kanskje har sittet litt flere timer foran en pc en gjennomsnittet. Anbefales på det sterkeste.

Nå tar vi noen timer på balkongen før vi igjen har en hyggelig middag og kveld foran oss. Livet smiler her nede på Gran Canaria.

 • Jeg har feriert på Gran Canaria jevnlig siden 1987, de siste 4 årene i Puerto de Mogan. Hotel Cordial Mogan Playa er favoritten, men blir for dyrt når man reiser alene. I 2010 bodde jeg 4 uker på Los Mangueros like ved Cordial og var kjempefornøyd med oppholdet. Nå gleder jeg meg til 5 ukers pause fra norsk vinter og skal igjen bo på Los Mangueros. Til en meget akseptabel pris! Puerto de Mogan er en perle i Atlanterhavet.

 • Reser ner till Cran canaria Maspalomas två veckor i Novemberg,
  Ska bo på Duna golf:)

 • Har varit till Mogan flera gånger, Från Playa del ingles Med vings Utflykter
  Blir nog utflykt dit med ving då jag reser ner i Novemberg:)

 • Ellen Løveng

  Vi var på en dagstur til Mogan, som Ving arrangerte..Mogan en kjempe koselig liten by hvor en kan sitte ned å nyte lukten av salt sjø, og se på mens små og store båter kommer inn fra havet. Vi bodde på Sunprime Atlantic view, flott hotell og god mat.Spa avdelingen ble flittig brukt. Hotell og turen til Mogan anbefales, det som evt trekker ned er maten på den turen som er inkludert i prisen. Gledet oss på tapas som det var skrevet i info brosjyren, men får spekemat, noe som ligner løvsteik og is, så det var langt ifra tapas. Ellers så var turen topp 🙂

 • Har vært i Mogan – bodde på Sunwing Reort i Arguineguin og tok en dagstur til Mogan – det er bare fantastisk koselig der – drar gjerne dit igjen! 😉

  • Har vært i Mogan – bodde på Sunwing Reort i Arguineguin og tok en dagstur til Mogan – det er bare fantastisk koselig der – drar gjerne dit igjen! 😉

Kategorier