Egg, bacon og fersk frukt er viktigst på frokostbufféen

Sunprime Atlantic View

Man pleier å si at frokost er dagens viktigste måltid. I ferien er frokosten en fin start på en deilig feriedag. På hotellets frokostbuffé er det egg og bacon, fersk frukt og ferskpresset juice vi helst vil ha viser Vings undersøkelse Reisepanelet, der 11 170 personer svarte på spørsmål om sine ferievaner.
Mange ganger er det frokosten man ser mest frem til, mer enn noe annet måltid i ferien. Den skal være stor og variasjonsrik for å passe alle, og samtidig gi den lille ekstra følelsen av luksus og at man har det bedre enn hjemme. På våre egne hotell Sunwing og Sunprime har vi satset stort på å ha et godt utvalg på bufféen, sier Tonje Fossum, Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving.

Viktigst på frokostbufféen:
1. Egg og bacon 
2. Fersk frukt
3. Ferskpresset juice
4. Kaffe
5. Rundstykker
6. Omelett
7. Yoghurt og müsli
8. Ost
9. Croissanter
10. Pannekaker