En solskinnshistorie fra asketiden

Familien Muraas/Pedersen på Sunwing Resort and Spa Side

Familien Muraas/Pedersen fra Norge tok ferien i egne hender og kjørte 4800 km for å komme ned til sin etterlengtede ferie på Sunwing Resort & Spa Side Beach, som ligger vakkert plassert i Side, Tyrkia.

Da alle flyene ble kansellert på grunn av aske, hadde heller ikke Sunwing Resort & Spa Side Beach åpnet for sesongen enda. Derfor ble gjestene i Side booket inn på Arum, et femstjerners hotell i Barut-kjeden. Men denne familien ville absolutt bo på Sunwing på grunn av barna Maria og Adrian. Barna hadde sett frem til å tilbringe ferien med Lollo & Bernie veldig, veldig lenge. Så her måtte man prøve hardere.

Etter at familien hadde hatt en prat med Sunwing, ble det torsdag 22. april bestemt at hotellet skulle åpne spesielt for disse gjestene. De fikk dermed sjekket inn som de første gjestene på Sunwing denne sommersesongen. Selv om de på forhånd hadde blitt informert om at ikke alle delene av hotellet ville være åpent, bestemte Sunwing-crewet seg for å åpne Minimarked, LimeBar, Iskrembaren og Help Desk.

Dagen etter at Sunwing hadde åpnet Open House for barna kom Lollo & Bernie og ønsket dem velkommen. Det var et rørende gjensyn, og en gledelig overraskelse for de søte barna som hadde savnet Lollo & Bernie så lenge. Lørdag den 24. april kom det et fly fra Skandinavia med flere Sunwing-gjester, og ferien kunne virkelig starte på Sunwing Resort and Spa Side Beach.

Kategorier