Gjesteblogg: Introduksjonsuke for reiseledere

Dette blogginnlegget er skrevet av Therese Dyrli (21) fra Kristiansund, som i 2010 reiste til Side for å være reiseleder for Ving. 

Nå har jeg kommet meg til Side og har flyttet inn i leiligheten min her, jeg stortrives. Dette blir utrolig bra!

Litt om hvordan oppholdet har vært til nå. Den første uken kalles passende nok for en introduksjonsuke, og da skal man lære alt. Absolutt alt. Vi blir kjent med hverandre, er med på alle utfluktene gjestene kan være med på, ser alle hotellene og hilser på hotellsjefene. I tillegg arrangeres det en ”skattejakt” hvor man får utforske og bli kjent med hele reisemålet på egen hånd.

Utflukten Manavgat, båttur og basar 

Dette er en kjempefin utflukt som dekker mange behov. Sol, bad OG shopping?! Kan det blir bedre? Det var en fantastisk tur. Vi satte oss på bussen fra Side, og kjørte til Manavgat. Første stopp var basaren. Det er et kjempestort marked som selger alt fra klær og sko til grønnsaker og frukt. Det er mange mennesker, og selgere tett i tett, og jeg syntes det var kjempeflott å gå rundt å se på alt sammen.

Etterpå gikk turen videre til Manavgat-elven og båttur. Om bord er du omgitt av fine omgivelser på vei ned mot Middelhavet. Ved elvemunningen stoppet vi for en deilig lunsj med kylling, frisk salat, kofta (kjøttboller) og ris. Etter lunsj fikk vi tid på egen hånd, og vi kunne blant annet bade i eleven (ca. 14 grader!) eller gå ned til stranden og bade i sjøen. Jeg må si jeg likte det siste best…

Dette var en perfekt dag, og jeg ville ikke at den skulle ta slutt. Men de fleste utflukter gjør jo det, så da var det bare å sette seg i bussen og dra tilbake til kontoret for å hilse på resten av mine kolleger og bli litt kjent med kontoret vårt. Alt i alt var det en kjempeflott første dag her i Side.

Les mitt neste innlegg for å sjekke ut hva mer jeg har gjort.

Vi snakkes!

Flere blogginnlegg fra Thereses tid i Side finner du her.

Tagger