Facebook Live Chat: Cuba

Møt Christine, som jobber i en våre butikker, men i vinter var hun Vingvert på Cuba! Onsdag 5. september kl 12.30 – 14.30 er hun tilgjengelig på vår Facebookside for spørsmål om den spennende og eksotiske feriedestinasjonen Cuba!

Hei! Jeg heter Christine og har hatt gleden av å jobbe for Ving på Tenerife, Kreta, Egypt og nå senest på Cuba vinteren 2011/12. Siden i sommer har jeg sittet på salgsavdelingen i Oslo og hjelper reiseglade nordmenn å finne drømmeferien sin. Nå er jeg heldig nok til å få sjansen til å spre litt Cuba-feber på Facebook, og jeg gleder meg til å svare på alle dine spørsmål, store og små! 🙂

De 4 månedene jeg tilbrakte på Cuba i vinter er desidert de mest spennende (og annerledes!) månedene i min såkalte guide-karriere! Cuba er et reisemål som skal møtes med et åpent sinn og en go-with-the-flow-innstilling, og du vil belønnes med milelange karibiske strender, herlige salsarytmer og sigarlukt hvor enn du går, en av verdens mest fascinerende landshistorier, og ikke minst minner og inntrykk som vil vare livet ut. Grip sjansen til å oppleve Cuba mens Castro fortsatt lever – som cubanerne selv sier: ”Velkommen til den fjerde verden!”

Har du spørsmål om feriedestinasjonen Cuba? Da må du være klar med dine spørsmål på Facebook.com/vingreiser onsdag 5. september mellom kl 12.30 og 14.30. Da svarer Christine på alle spørsmål om Cuba.

 • Siv e. Krogstad

  Har vært på mange eksotiske reismål gjennom årene og vil bare si at :les om Cuba i en bok og velg en annen karibisk øy ! Tilbrakte 3 uker på Cuba i sommer, 1 uke i Havanna og 2 i Varadero. Kom hjem igjen veldig skuffet. Ingenting fungerer på Cuba, elendig mat og mye “sure” og lite servicemindet folk. Ja, det er mye musikk men lite glede og kun for betaling. Havanna ser ut som en stor fyllingshaug! Alt er forfallent og det rare er at alle bygninger og historie som Cuba er så stolt over, er fra før Castro. Som sagt velg en annen øy, krithvite strender og asurblått hav er ikke god nok grunn til å velge Cuba som feridestinasjon. Dette finnes over hele Karibin. Prøv helle f.eks Jamaica. Samme strendene, fantastisk hyggelige folk og masse livsglede.

 • Einar Berntsen

  Cuba er vel bare en vinterdestinasjon?

  • Hei Einar,
   Direktefly til Cuba flyr vi kun på vinteren, men med våre ruteflypakker kan du fly til Cuba hele året.

   Mvh Sophie

 • alberto

  jeg er veldig interessert

Kategorier