Gjesteblogger: En ferietur til minne om 3 gode venninner

Skrevet av: Marie Julianne Markussen

 

I februar i fjor var vi tre gode venninner som reiste til Puerto Rico, havnet på et leilighets hotell heilt oppe i byen, nydelig. Fine dager, men så kom storm og regn, pø hva gjorde det, vi nordlendinger tåler sånt, vi gikk turer helt ned til Amadores, vi følte vi var fri for både hår og klær før vi kom ned, men herlig.

 

Så kom vi heim til vinterlandet, både stiv og støl etter lang reise, vi sa adjø og vi snakkes i morgen.

Men så skulle ikke skje, neste morgen lå min barndoms venninne med hjertestans, neste dag var hun død. Kan en få større sjokk! Men når en tenker tilbake på turen så var det en kjempefin tur på alle måter, bare gode ord og latter. Det er godt å sitte med de minnene.

 • Gry Sørensen

  Hei. Jeg lurer veldig på en ting. Jeg finner ingen e-post, ikke her eller på ving.no, så jeg tar sjangsen å spør her.

  Jeg har lett overalt etter informasjon om ving tar inn lærlinger, men finner ingen svar på det noen plasser. Lurte på om dere kunne svare meg på det? Jeg er veldig interessert i lærlingplass hos ving, hvis det er mulig. Er derfor jeg må finne ut om de tar inn, for da vet jeg jo hvor jeg skal søke. Hehehe:)

  Håper på svar!:)

  • Hei Gry!

   I hvilken avdeling hadde du tenkt på å være lærling? Ikke noe vi vanligvis gjør, men kan være noe vi kanskje kunne hatt nytte av i fremtiden. Send meg en epost. Fortell litt mer om hva du tenker på, og litt om deg selv.

   sf@ving.no

   Mvh Sophie