Gjesteblogger: Rani Odden

Min bryllupsferie i Puerto Rico

Jeg var med mannen min på bryllupsferie i Puerto Rico januar 2011 og vi stor koset oss der. Det er virkelig en ferie og anbefale for store og små, men spesielt for unge par eller par som skal på brudereise sammen. Maten var helt utrolig uansett hvor vi spiste der. Ute stedene helt herlige og mann følte seg alltids velkommen uansett hvor mann gikk i byen der. Stranda var herlig…..bare og kjenne tærne i stranda og kjenne den deilige temperaturen i vannet.
Kvelden var grei, men mann måtte han en tynn genser eller jakke på seg…..det kunne være litt kjølig da.
Drinkene og menneskene der var fabelaktige, og for og ikke å nevne dansende bartendere på Harleys…..det var bare helt utrolig.
Ikke ofte mann ser det og får vært med på festen sammen med de som jobbe og bor der. Mange fine turer vi var på med båt og virkelig en helt fantastisk plass.
Har man vært der en gang, så vil man alltids tilbake igjen. Jeg føler i alle fall at jeg vil tilbake igjen, siden alt var så greit og folka var så utrolig koselige der.
Vi var heldige som ble kjent med et par innbyggere der nede og noen som jobbet der, men hadde hjemmet i andre land.
Vingvertene som vi kunne kontakte var utrolig koselige…..jeg syntes det var best når vingverten vi hadde ga oss tlf nummer og informasjon,
Hvis det skulle være noe så kunne vi kontakte ving direkte et visst klokkeslett.
Vi hadde ingen problemer i Puerto Rico når vi var der, men på dagen var det litt for varmt for meg, men ellers en fabelaktig ferie vi hadde.
Og vi skulle gjerne hatt 2 uker i stede for 1 uke der, men det fikk vi dessverre ikke til der og da.
Anbefaler virkelig mange andre og reise til Puerto Rico og oppleve alt sammen…….en virkelig herlig tur for: venner, kjærester og familie.
Det er en plass for unge og gamle,….i alle aldre.