Gjestenes favoritthotell i Sør-Thailand

Det er ikke uten grunn at Thailand kalles “smilets land”.

Her venter uforbeholden gjestfrihet, som sammen med fantastiske strender, himmelsk mat og ypperlige snorkleforhold gjør landet til manges favorittreisemål. I listen under finner du de ti hotellene som får våre gjester til å smile ekstra mye!

Vær oppmerksom på at dette blogginnlegget ble publisert i 2014.

1. Beyond Resort Khao Lak, Khao Lak

En sann juvel langs den kritthvite Khao Lak-stranden. Beyond Resort Khao Lak innbyr til en avslappende voksenferie i et fredelig miljø.

Beyond Resort Khao Lak

Beyond Resort Khao Lak

2. Katathani Phuket Beach Resort, Kata Beach

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter.

Katathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort

3. Beyond Resort Karon, Karon Beach

Fint og nyrenovert hotell rett ved stranden. Beyond Resort Karon er hotellet for deg som vil nyte en voksenferie med høy grad av komfort.

Beyond Resort Karon

Beyond Resort Karon

4. Kantary Beach Villas & Suites, Khao Lak

Kantary Beach Villas & Suites er et av våre beste voksenhotell i området og ligger rett på en av Khao Laks beste strender. Her bor du i et pent, rolig og avslappende miljø i rolige omgivelser, langt fra de store turistmassene.

Kantary Beach Villas & Suites

Kantary Beach Villas & Suites

5. Sunprime Kamala Beach 

Sunprime Kamala Beach ligger på den flotte Kamalastranden i Phuket, med kort vei til Kamala by. Her har du blant annet treningsstudio, flotte bassengområder og herlig frokost inkludert i prisen.

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach

6. Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa, Karon Beach

Luksuriøst, pent hotell med nydelig beliggenhet rett ved stranden. Hotellet ligger i en stor hage med tropisk vegetasjon og naturlige laguner. Her har du mange fasiliteter og flere restauranter å velge mellom.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

7. Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa, Bangtao Beach

Hyggelig hotell ved stranden i Bangtao. Hotellet består av flere hotellbygninger og bungalower, som ligger spredt rundt i en vakker hage.

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa

8. Patong Beach Hotel, Patong Beach

Velholdt hotell nær stranden i Patong. På hotellet er det en vakker hage, spa, à la carte-restaurant og et bassengområde med to basseng.

Patong Beach Hotel

Patong Beach Hotel

9. Sunwing Kamala Beach

Prisbelønnet familiehotell ved den flotte Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Mange fasiliteter som blant annet Lollo & Bernies Mini Land og populære familieshow.

Sunwing Kamala Beach

På Sunwing Kamala Beach kan du møte barnas favoritter – Lollo & Bernie

Hva er ditt favoritthotell i Thailand?