Derfor bør du reise nå

VSCZPRG1032

Legger du alltid ferieturene til sommerferien? Da vet du sikkert at det å reise i fellesferien fort kan bli en dyr og masete affære. Vi slår et slag for junireiser!

 

⇒ Det er billigere

Reiser i mai og juni er ikke bare litt, men vesentlig billigere enn avgangene i høysesong og skoleferier. For eksempel kan du spare over 6000 kroner på å velge Sunwing Cala Bona Beach på Mallorca i juni, sammenlignet med slutten av juli. Og du, da har du penger til overs til enda en ferie. Vinn-vinn!

LES OGSÅ: Slik holder du orden på økonomien på ferie

spar

 

⇒ Utvalget er bedre

Har du noen gang funnet det perfekte hotellet og rommet for sommerferien, for så å oppdage at det fine rommet du hadde lyst på er utsolgt? For å kapre de beste rommene i høysesongen skal du være tidlig på banen. Derimot er det er færre som reiser tidlig på sommeren, og dermed færre om beinet for å få de beste rommene. Og et rom med egen utgang til bassenget fra terrassen hadde vel vært helt greit?

Swim Out er sommerens hotteste hotelltrend

sunprime

Rom med Swim Out er blant rommene som går først. Det skjønner vi godt!

⇒ Det er allerede skikkelig sommer mange steder

Du trenger ikke å vente like lenge på sommeren overalt. Noen steder, som for eksempel på Kanariøyene og i Thailand, er det sommer hele året. I Sør-Europa begynner temperaturene å krype oppover gradestokken mye tidligere enn her, og allerede i mai er det deilig temperaturer på steder som Malta, Spania, Kypros og Hellas.

ASESPMI1399

Det er deilig temperatur på land og i vann mange steder allerede i mai 🙂

⇒ Det er ikke fullt på strendene

Å vite at du slipper å ligge som sild i tønne på strendene eller ved bassenget er mer enn god nok grunn til å reise på ferie litt tidligere enn alle andre, spør du oss!

VSMTMLAJUL1016-e1433424121409

Godt om plassen på Malta i mai i fjor

 

Når på året liker du best å reise?