Godt nyttår fra Gran Canaria

Så er enda ett år forbi, og vi har nå gått inn i år 2013. Vi overlevde dommedagen 21/12, og kan nå se fremover mot et nytt år med nye muligheter.

Teamet på Gran Canaria er klare for nyttårsfeiring.

Teamet på Gran Canaria er klare for nyttårsfeiring.

Hvert år setter alle seg en eller annen form for nyttårsforsett. For eksempel å slutte å røyke, gå ned 10 kg eller lignende. Men i de fleste tilfeller holder man ikke disse forsettene.

Jeg har istedet et livsmotto som jeg følger så godt jeg kan: «Live life to the fullest». Vi vet aldri hva som venter rundt neste sving, så lev livet slik du ønsker.

Her på Gran Canaria har julerushet roet seg litt, og gradvis forsvinner all julepynt og dekorasjoner fra både hoteller og butikker. Nyttårssalget er i gang, og vi går alle i spinn på shoppingsentrene. For det er veldig bra shopping her. Atlantico og El Mirador er de beste sentrene, men også gågaten i Las Palmas har veldig mye å by på. Der finner du butikker som Mango, Zara, Pimkie, Hennes & Mauritz, i tillegg til en hel del skobutikker.

Været og temperaturene er bra på Gran Canaria.

Været og temperaturene er bra på Gran Canaria.

Været på Gran Canaria er veldig deilig om dagen. Sol og gode temperaturer på dagtid, og litt kjøligere på kveldstid. Men absolutt varmere enn Skandinavia. Så om du har lyst å reise til Gran Canaria, synes jeg du skal komme nå og få litt ekstra D-vitaminer i kroppen. Du vet: Holiday is where the heart is :)

Riktig godt nyttår ønsker vi dere alle fra Gran Canaria.

 

Therese blogger fra sin hverdag på Gran Canaria.

Therese blogger fra sin hverdag på Gran Canaria.