Har du et favoritthotell?

Psst! I dag slipper vi salget av neste sommers pakkereiser! Har du et hotel du bare MÅ bo på? Da bør du bestille allerede nå!

Det er de mest populære reisemålene og hotellene for sommeren 2018 som er tilgjengelige fra og med i dag. Resten av programmet slippes fortløpende. Om du har et favoritthotell du gjerne vil bo på, kan du sjekke om dette ligger ute allerede . Hvis ikke kan du opprette en hotellvarsling, slik at du får en e-post av oss så fort favoritthotellet ditt legges ut for salg i den perioden du vil reise.
Her kan du legge inn hotellvarsling.

Lekkert: Konsepthotellet Casa Cook på Kos.

Konsepthotell i vinden
Fra salgsstart i fjor viste det seg at flest valgte Sunwing- og Family Garden hotell. Sunprime, som er et av Vings konsept for voksne, var også svært populært.
– Vi ser at mange ønsker seg spesifikke hotell som dette. Med tydelige konsepter, basert på våre kunders ønsker og behov gjennom mange år, har vi laget ulike konsepthotell spesielt tilpasset de enkelte målgruppene. Erfaringsmessig er det barnefamiliene som er tidligst ute. De ønsker å sikre seg sine favoritthotell og rommene som passer akkurat for dem. Men vi har også mange andre kunder som bestiller reiser med én gang de blir sluppet, sier markedsdirektør i Ving Tonje Løkaas Fossum.

 

Nytt: Ving åpner dørerne for et splitter nytt Ocean Beach Club 30. juni.

Nytt populært hotell
Mallorca har vært en stor suksess denne sommeren, og alt tyder på at reisemålet blir like populært også i 2018. Kreta og Rhodos er fortsatt også blant de største reisemålene. I tillegg blir det satt opp flere reiser til blant annet Bulgaria og Kypros, hvor Ving 30. juni åpner dørene til enda et superlekkert Ocean Beach Club ved en av Kypros’ beste strender.

Kategorier