Hotellet som skiller seg ut i mengden

Mange hotell i Egypt ser prikk like ut. Ruvende anlegg med polerte marmorgulv. Designet for en annen generasjon. Splitter nye Cook’s Club El Gouna byr på noe annet. En helt unik hotellopplevelse.

···

Sjekk inn og sjekk ut beduinvibbene

Cook’s Club er et av Vings nye hotellkonsept, skreddersydd for millenumsgenerasjonen. Alle hotellene har 16-års aldersgrense, og myke naturmaterialer, stråmatter og grønne planter er stikkord for interiøret. På Cook’s Club El Gouna har de tatt konseptet enda et steg videre og mikset det med arabiske elementer. I tillegg åpner snart et treningsrom i samme stil, selvfølgelig utstyrt med både apparater og vekter. Vi gleder oss til å se det!

La smaksløkene leke seg

Cook’s Clubs signaturrestaurant Cantina er noe for seg selv og ligner lite på en vanlig hotellrestaurant. Her serveres fersk og lokalproduserte retter i forskjellige “matstasjoner”, og du kan velge mellom munnfuller fra alle verdenshjørner – alt fra vegansk wok til saftige burgere. Ved bassenget, i Captain’s Cook Bar, står kule dudes og mikser rå drinker hele dagen. Miksologer, heter det visst. Som bartendere, men enda kulere. Dette hotellet er rett og slett et paradis for alle som liker en avslappet, tilbakelent atmosfære.

Cook’s Clubs signaturrestaurant Cantina ligner lite på en vanlig hotellrestaurant.

Logg av for laguneliv

Rett utenfor hotelldøren ligger El Gounas mange kunstige saltvannslaguner, som strekker seg helt ut til Rødehavet dønninger. Cook’s Club El Gouna har en privat strand med solsenger i massivt tre med tykke madrasser, stråparasoller og skjermbrett i flettet naturmateriale. Her kan du lene deg tilbake og bare slappe av. Blir du rastløs kan du rusle utover den lange piren, omgitt av krystallklart vann på alle sider, eller teste kitesurfing (den rolige laguneoverflaten er perfekt for nybegynnere). Det er også bare 10 minutter med båt til populære Zeytona Beach, og derfra er det kort vei til Rødehavets spektakulære korallrev og undervannsverden.

Cook’s Club El Gouna har en privat strand med deilige solsenger.

Bli med på hiking i ørkenen

Er et besøk i Egypt egentlig komplett uten å ha opplevd den sagnomsuste ørkenen? Cook’s Club El Gouna tilbyr flere arrangerte fotturer i det forblåste og eventyrlige ørkenlandskapet som dominerer landet. Perfekt når du trenger en liten avveksling fra det avslappende sydenlivet på stranden og ved bassenget.

Les også: 24 timer på Cook’s Club

Egypts ørkenområder er et eventyrlige og eksotiske – og verdt et besøk.

Vær oppmerksom på at hotellbildene i dette blogginnlegget er illustrasjonsbilder.