Gode grunner til å reise med barna

Synes du det kan være i overkant masete og utfordrende å reise med barn? Her er noen gode grunner til å gjøre det likevel!

• Barna setter ned tempoet

Når du reiser med barn kan du ikke haste av sted til severdighet etter severdighet. Det tar tid å reise med barn, og du blir tvunget til å sette ned tempoet. Og det betyr at du blir mer observant, og i stand til å nyte omgivelsene i enda større grad.

• Dere blir enda mer knyttet sammen som familie

Dere er sammen mesteparten av tiden – hver dag. Da er man avhengige av å kommunisere godt, og å reise sammen blir rett og slett en fin kommunikasjonsøvelse som gjør dere enda mer sammensveiset.

• Barn drar nytte av reiseopplevelser når de blir eldre

I følge U.S. Travel Association er det større sannsynlighet for at barn som har reist og lært om nye kulturer tjener bedre enn de som ikke har det, og de vil sannsynligvis også ha høyere utdannelse. I tillegg tyder undersøkelser på at små barn som som får høre andre språk enn morsmålet lettere lærer ord og hvordan de kan bruke informasjon på nye måter.

• Barn lærer av å oppleve nye kulturer

Det er fantastisk å ligge ved bassenget og se barna leke, le og spise is – men ikke glem å oppleve mer av reisemålet også. Å se hvordan andre mennesker (og særlig barn) har det bidrar til forståelse for forskjellene i verden, og det gjør det enklere å forstå hvor privilegert man er.

Ps. Dette gjelder selvfølgelig voksne også!

Her kan du se alle stedene du kan reise med barna dine hvis du reiser med Ving.

Hva synes du er det beste med å reise med barn? Fortell oss det i kommentarfeltet under ⇓

Kilde: Huffington Post Travel