Bli med på jeepsafari på Aruba

Når man først har reist til Aruba er det nesten obligatorisk å oppleve mest mulig av den henførende øya.

Selv om det ikke er så mange spektakulære severdigheter på Aruba, er øya verdt å utforske. Med en jeep trenger du ikke mer enn en dag for å utforske øyas høydepunkter. Spør du oss er det enkleste og beste å bli med på en arrangert jeeptur. Da både ser og lærer du mye, og du slipper å stresse med kjøring og kartlesing.

En av de vanlige severdighetene på jeepsafari er California Lighthouse. Fyrtårnet ble reist til minne om skipet California, som grunnstøtte og nå ligger på havets bunn noen kilometer nord.

Ved siden av fyret ligger en av øyas koseligste restauranter, med italiensk på menyen en fantastisk atmosfære. Tips! Prøvesmak spisestedets smaksrike (og noe spesielle) vodkasaus – men bare hvis du ikke kjører selv…

Alto Vista Chapel er nok et vanlig stopp, og veien dit er mildt sagt humpete. Det var her Arubas første kirke ble bygget, men den brant ned under andre verdenskrig. Lokalbefolkningen bygget derfor en ny kirke på det samme betydningsfulle stedet. I påsketider valfarter en stor del av befolkningen hit.

Turen er ikke komplett uten et besøk i Arikok National Park, med mektige kaktusskoger, noen små grotter og mengder av ville iguaner og andre øgler. I et eget terrarium kan du også se klapperslanger og boaslanger.

Lyst til å reise til Aruba? Sjekk hvilke hotell du kan bo på her.