Julehilsen fra Gran Canaria

Her på Gran Canaria går dagene i ett nå rett i forkant av jul. Det er ganske rart å se ut av vinduet, for det er ikke et snøfnugg noe sted. Det er kanskje ikke så rart, for temperaturene ligger på 20 grader og solen skinner.

Skrevet av Therese Rand. Hun jobber som servicerepresentant for Ving i Playa del Inglés.

Ingen snø i sikte her i Playa del Inglés.

Selv om det ikke er snø her får vi likevel julestemning når vi ser all julepynten i gatene, i butikkene og da vi hører julemusikken lavt i bakgrunnen. Det som også er veldig fascinerende er å se de flotte hotellene våre som blir pyntet opp og dekorert med julelys og juletre.

Det er pyntet til jul overalt, både i gatene og på hotellene.

Som guide på Gran Canaria i julen er det veldig hektisk, mange feirer julen her. Men vi sørger likevel for å ha det morsomt og få opp julestemningen. Det arrangeres diverse julesamlinger og julebord, som vi verdsetter veldig når vi sitter her og vet vi ikke kan feire jul med familien.

Vi har pyntet på kontoret vårt også. Dette er deler av teamet på Gran Canaria.

Likevel feirer jeg på en måte med familien. Denne julen er ansatte i Ving, Spies og Tjæreborg, også kalt Thomas Cook Northern Europe, min familie. For vi som jobber her blir en stor familie! Vi er her for å sørge for at våre gjester får de perfekte ukene i året, og for å spre julestemning oss i mellom.

I samtlige leiligheter har det blitt pyntet med julestjerner, juletre, pepperkakehus og annen julepynt. For en ting er sikkert: Som guide må en gjøre det beste ut av alle situasjoner og julen er intet unntak.

Jeg vil med dette ønske dere en riktig god jul og et fantastisk godt nytt år fra oss på Gran Canaria 🙂

  • Kari

    Ønsker dere en riktig god jul på Gran Canaria 🙂 dere gjør en kjempejobb!!