Kanariøyenes beste budsjetthotell

Vil du bo både billig og bra på Kanariøyene? Finn din favoritt blant de beste budsjetthotellene, stemt frem av de fremste ekspertene, nemlig Vings egne gjester.

Kanariøyene har hotell for alle behov, smaker og lommebøker. Å reise på budsjett er ikke ensbetydende med små, lugubre hotellrom langt fra allfarvei. Vi har funnet frem budsjetthotellene som kundene våre har gitt oss aller best tilbakemelding på. Prisen finner du ved å klikke deg inn på hotellsiden og legge inn avreisedato, – sted og antall personer.

Lykke til i jakten på vinterens beste budsjetthotell!

Los Angeles

Du kan nyte den strålende utsikten over havet fra terrassen på Los Angeles

1. Los Angeles, Playa del Inglés, Gran Canaria

Los Angeles vinner førsteplassen, og her vender gjestene tilbake år etter år. Det skyldes ikke bare den hyggelige atmosfæren – uansett hvilken leilighet du velger her får du utsikt over havet, og det lille bassenget er oppvarmet i de kaldere månedene av året. Det er kun noen få hundre meter både strand og sentrum, og hotellet passer utmerket for voksne reisende som vil bo rolig og sentralt.

Bull Hotel Escorial & Spa

Se utover Playa del Inglés mens du soler deg på Bull Hotel Escorial & Spa

2. Bull Hotel Escorial & Spa, Playa del Inglés, Gran Canaria

Hotell nummer to på listen ligger også i Playa del Inglés. Her er det flere fasiliteter som All Inclusive, treningsstudio, tennisbane og spa. Ligger sentralt til og har flott utsikt utover byen og havet fra den fine solterrassen. Passer godt for aktive reisende som vil oppleve så mye som mulig i ferien.

Apt Florida

Slapp av med en bok på terrassen eller balkongen på Apartamentos Florida

3. Apartamentos Florida, Puerto Rico, Gran Canaria

Dette hotellet har god beliggenhet tvers overfor et kjøpesenter med butikker, restauranter og barer. Det er et lite basseng i hagen, og heller ikke lang vei til stranden. Passer godt for reisende som vil bo enkelt og praktisk der det skjer med kort avstand til shopping, strand og restauranter i myldrende Puerto Rico.

Gran Canaria, San Augustin, Isabel Maria, HK; 08 Lene K, Helené Karlsson.

Hjemmekoselig atmosfære og hyggelig bassengområde på Isabel Maria

4. Isabel Maria, San Agustín, Gran Canaria

Hvis du vil bo hyggelig og intimt nær attraksjonene i San Agustín, er Isabel Maria perfekt for deg. Det lille hotellet har hyggelige leiligheter og et pent, lite bassengområde med solsenger. Det er kort vei til både Las Burras-stranden og kjøpesenteret i San Agustín.

Les også: 7 gratis ting å gjøre på Gran Canaria

donjose

Du kan se utover store deler av Cristianos og havet fra takterrassen på Don Jose

5. Don Jose, Los Cristianos, Tenerife

Med perfekt beliggenhet, rett ved stranden og strandpromenaden finner du dette hyggelige, lille leilighetshotellet med den store, fine takterassen. Passer godt for voksne som vil bo enkelt og sentralt i Los Cristianos.

tfs_marola

Barna kommer til å elske bassengområdet på Mar Ola Portosin

6. Mar Ola Portosin, Playa de las Americas, Tenerife

Et pent og hyggelig familiehotell i Playa de las Americas. Et rimelig alternativ for deg som reiser med barn og vil bo i barnevennlige omgivelser med oppvarmet barnebasseng og  gangavstand til stranden.

Club Maspalomas

Hopp uti et av de flotte bassengene på Club Maspalomas

7. Club Maspalomas, Maspalomas, Gran Canaria

Reiser du med barn er Maspalomas det perfekte reisemålet! Stranden er langgrunn og det er mye å finne på for aktive småfolk. På dette fine bungalowhotellet bor du i bungalow med egen uteplass og det er to basseng, bar, restaurant og et eget minimarked på området.

karina

Alle leilighetene på Apartamentos Karina har utsikt mot bassenget.

8. Apartamentos Karina, Playa del Inglés, Gran Canaria

Dette hjemmekoselige leilighetshotellet ligger like ved kjøpesenteret Kasbah og fra takterassen er det flott utsikt over havet. Passer godt for voksne som vil bo sentralt i Playa del Inglés.

marysol

Trivelig  bassengområde og god stemning  på Mar y Sol

9. Mar y Sol, Los Cristianos, Tenerife

Populært rehabiliteringshotell i Los Cristianos. Her er alt tilrettelagt for bevegelseshemmede og hotellet tilbyr et stort behandlingsprogram og er spesielt godt egnet for allergikere, revmatikere og astmatikere. Store bassengområder og spesialtilpassede rom gjør det spesielt godt egnet for bevegelseshemmede.

lpamarm1015_2_30

Fantastisk beliggenhet i Las Palmas

10. Marmoral, Las Palmas, Gran Canaria

Med fantastisk beliggenhet, midt i Las Palmas, ligger dette eldre leilighetshotellet med en stor takterrasse med solsenger. Passer godt for deg som vil bo rimelig og sentralt i Las Palmas.

Kategorier