Kanariøyenes beste budsjetthotell

Vil du bo både billig og bra på Kanariøyene? Finn din favoritt blant de beste budsjetthotellene, stemt frem av de fremste ekspertene – nemlig Vings egne gjester.

Kanariøyene har hotell for alle behov, smaker og lommebøker. Å reise på budsjett er ikke ensbetydende med små, lugubre hotellrom langt fra allfarvei. Vi har funnet frem budsjetthotellene som kundene våre har gitt oss aller best tilbakemelding på. Prisen finner du ved å klikke deg inn på hotellsiden og legge inn avreisedato, avreiseflyplass og antall personer.

Los Angeles

Du kan nyte den strålende utsikten over havet fra terrassen på Los Angeles.

1. Los Angeles, Playa del Inglés, Gran Canaria

Los Angeles vinner førsteplassen, og hit vender gjestene tilbake år etter år. Det skyldes ikke bare den hyggelige atmosfæren. Uansett hvilken leilighet du velger får du utsikt over havet, og det lille bassenget er oppvarmet i de kaldere månedene av året. Det er kun noen få hundre meter både strand og sentrum, og hotellet passer utmerket for voksne reisende som vil bo rolig og sentralt.

2. Bull Escorial & Spa, Playa del Inglés, Gran Canaria

Nummer to ligger også i Playa del Inglés. Bull Escorial & Spa har flere fasiliteter gjestene setter pris på, som All Inclusive, treningsstudio, tennisbane og spa. Hotellet har også sentral beliggenhet og byr på flott utsikt utover byen og havet fra den fine solterrassen. Passer godt for aktive reisende som vil oppleve så mye som mulig i ferien.

Bull Hotel Escorial & Spa

Se utover Playa del Inglés mens du soler deg på Bull Escorial & Spa.

3. Isabel Maria, San Agustín, Gran Canaria

Hvis du vil bo hyggelig og intimt med kort vei til attraksjonene i San Agustín, er Isabel Maria perfekt for deg. Det lille hotellet har hyggelige leiligheter og et pent, lite bassengområde med solsenger. Det er kort vei til både Las Burras-stranden og kjøpesenteret i San Agustín.

Les også: 7 gratis ting å gjøre på Gran Canaria

Gran Canaria, San Augustin, Isabel Maria, HK; 08 Lene K, Helené Karlsson.

Hjemmekoselig atmosfære og hyggelig bassengområde på Isabel Maria.

5. Don Jose, Los Cristianos, Tenerife

Med perfekt beliggenhet, rett ved stranden og strandpromenaden finner du dette hyggelige, lille leilighetshotellet med den store, fine takterassen. Passer godt for voksne som vil bo enkelt og sentralt i Los Cristianos.

donjose

Du kan se utover store deler av Cristianos og havet fra takterrassen på Don Jose.

6. Club Maspalomas, Maspalomas, Gran Canaria

Reiser du med barn er Maspalomas det perfekte reisemålet! Stranden er langgrunn og det er mye å finne på for aktive småfolk. På dette fine bungalowhotellet bor du i bungalow med egen uteplass og det er to basseng, bar, restaurant og et eget minimarked på området.

Club Maspalomas

Hopp uti et av de flotte bassengene på Club Maspalomas.

7. Mar y Sol, Los Cristianos, Tenerife

Mar y Sol er et velkjent og populært rehabiliteringshotell i Los Cristianos. Her er alt tilrettelagt for bevegelseshemmede og hotellet tilbyr et stort behandlingsprogram og er spesielt godt egnet for allergikere, revmatikere og astmatikere. Store bassengområder og spesialtilpassede rom gjør det spesielt godt egnet for bevegelseshemmede.

marysol

Trivelig bassengområde og god stemning på Mar y Sol.

 

Kategorier