Kjære Lollo og Bernie!

Lollo & Bernie på Sunwing Resort Alcudia fikk en pakke fra 3 år gamle  Karoline fra Norge. I brevet hadde hun skrevet

Jeg blir stor jente på 3 år –  så har jeg bestemt meg for å slutte med smokk! Og da tenkte jeg at jeg ville sende alle smokkene mine til dere, sånn at dere kan kose dere ekstra mye! Det var veldig kjekt å være på ferie hos dere i sommer, og jeg gleder meg til neste gang jeg får reise på besøk til dere.

Stor klem fra Karoline

Pakken fra Karoline

Sånne små gleder gjør livet på hotellet enda hyggeligere. Tusen takk til Karoline som sendte smokkene sine som vi vet hun elsket så høyt. Lollo og Bernie er stolte av deg og veldig glade for gaven.

Gjengen og Lollo & Bernie fra Sunwing Resort Alcudia har sendt et bilde som hilsen til Karoline ( se bildegalleri).