Kombinér – opplev mer!

Kombinasjonsreiser

Vil du få mest mulig ut av ferien? Disse spennende kombinasjonsmulighetene vil garantert sørge for en utradisjonell og innholdsrik reise!

⇔ Sri Lanka og Istanbul

Ved å legge opp en kombinasjonsreise med to ulike reisemål og hotell, får du både sett og opplevd dobbelt så mye i ferien. Øyrepublikken Sri Lanka har med sin tusenårige kulturhistorie, sin frodige jungel og sine milelange strender lokket til seg eventyrere i en årrekke. Hva med å kombinere en uke i den puddermyke sanden på en av strendene her med et par dager i den eksotiske storbyen Istanbul? Opplev dansende dervisjer i hatter og hvite kostymer, bønnerop fra minareter, rykende varm kebab i nystekt brød og årtusengamle monumenter som Hagia Sofia. Istanbul er stedet hvor øst møter vest, og det kan også du gjøre med denne kombinasjonen av reisemål.

Sri Lanka og Istanbul

Sri Lanka og Istanbul

Har du lyst til å prøve en kombinasjonsreise, eller har du allerede gjort det? Del gjerne tanker og erfaringer med oss i kommentarfeltet nederst!

⇔ Havana og Varadero på Cuba

Man kan si mye om Castros Cuba, men et besøk i Havana er et minne for livet. Den staselige, men falmede, koloniarkitekturen, lyden av salsamusikk, de trange smugene, lukten av cubanske sigarer – sukk! Gamlebyen Ciudád Vieja er ikke oppført på UNESCOs verdensarvliste for ingenting.I gamlebyen ligger dessuten to av Hemingways favorittbarer:  El Floridita, hvor han inntok sin daglige daiquiri, og La Bodeguita del medio, hvor han alltid drakk Mojito – den cubanske nasjonaldrikken.

Den cubanske halvøya Varadero er perfekt for å fordøye alle inntrykkene fra Havana. Slapp av med en Cuba Libre eller en Mojito i skyggen av kokospalmene på en av de gnistrende vakre, hvite korallstrendene.

Varadero og Havana

Varadero og Havana

⇔ Maldivene eller Malaysia – og Dubai

Denne kombinasjonen er perfekt for deg som vil kombinere en eksotisk strandferie med en helt særegen storby. Start med noen dager i Downtown Dubai, besøk verdens høyeste bygning Burj Kalifa og verdens største kjøpesenter. Midt i alt det hypermoderne finner du også steder som er som tatt rett ut av eventyrene i Tusen og én natt, ikke minst hvis du blir med ut på ørkensafari.

Deretter kan du reise til  Malaysia  hvor du finner verdens eldste regnskog, myter, legender og hvite, finkornete strender. Eller reis til Maldivene! Du har hørt det før, men det er her du finner noen av verdens mest fantastiske strender. Rusle barbeint i strandkanten og snorkle rundt i lagunens fargerike undervannsverden.

Maldivene, Malaysia og Dubai

Maldivene, Malaysia og Dubai

⇔ Phuket og Singapore

Blant Phukets ragende kalksteinsklipper, mystiske buddhisttempler og gylne sandstrender møter du smilende ansikter, smakfulle måltider og kanskje en elefant eller to.

Kombiner besøket på Thailands største og mest populære øy med et besøk i Singapore, en kosmopolitisk smeltedigel med en rekke attraksjoner. Her møtes du av en herlig blanding av kinesisk, malaysisk og vestlig kultur, og opplevelser i form av mat og sightseeing er i verdensklasse. Her er det templer, moskeer og museer og muligheter for en fantastisk kabelbanetur fra World Trade Center. Høyt oppe – med glassgulv!

Phuket og Singapore

Phuket og Singapore

⇔ Krabi og Phuket

Hvert år reiser tusenvis av besøkende fra hele verden til Phuket, og ikke uten grunn. Hit reiser man for å nyte varmen, strendene, maten, kulturen og det turkise havet. Kamala ligger på Phukets vakre vestkyst – et perfekt reisemål for deg som vil slappe av i rolige omgivelser men likevel ha alt du trenger rett i nærheten.

Kombinér en uke her med et besøk i Ao Nang, et sted som forfører både soldyrkere, romantikere og klatrere fra hele verden. Området er kjent for sin eventyrlige skjærgård med små paradisøyer og fantastiske klippeformasjoner som rager opp fra det turkisblå havet. Hopp om bord i en longtailbåt og oppdag berømte Railey Beach og de postkortvakre øyene Koh Poda og Chicken Island.

Kamala og Ao Nang

Kamala og Ao Nang

Fant du ikke drømmekombinasjonen her? Vi kan skreddersy det meste – kontakt oss for mer informasjon!