Liverpoolfeber under fotball-VM

Liverool_topp

I går åpnet reisearrangøren Ving salget av fotballturer til Premier League for kommende sesong. Etter en nervepirrende avslutning på fjorårets sesong, er det tydelig at det er stor optimisme i Liverpoolleiren.

– Bare i løpet av den første salgsdagen solgte vi 73 % flere turer til Liverpools hjemmekamper enn på samme åpningsdag i fjor, sier Svein Erik Bjørheim, fotballturansvarlig i Ving.

Størst interesse er det som vanlig til gigantoppgjøret mot Manchester United som spilles på Anfield i slutten av mars.

– Vi merker også at lokaloppgjøret mot Everton er i ferd med å finne tilbake til sine gamle glansdager, nå som begge Liverpoollagene er med i toppen av Premier League.

Ving er en del av Thomas Cook-konsernet som er offisiell samarbeidspartner til Liverpool Football Club, og alle fotballturene arrangeres i samarbeid med Liverpools norske supporterklubb.

– For oss så betyr det nære samarbeidet med klubbene at vi får førstehånds kjennskap til hva slags reiser supporterne ønsker seg, og kan skreddersy pakker som passer for alle. Også i år kjører vi egne tematurer for de yngste fotballsupporterne – junioravdelingen i supporterklubben og en egen jentetur for Livergirls, sier Bjørheim.

Tematurene har skreddersydde program. De billigste fotballturene koster fra ca. 2000,- pr. person for hotell med frokost i to netter og kampbillett.