London-aktiviteter for de små, V-X

London med Ving

V
Varmluftsballong over London er en stor opplevelse for både små og store. Virgin Balloonflights heter selskapet som tilbyr spennende turer over hele London i en såkalt varmluftsballong som sikkert mange barn har sett på tv. Dette er ikke noen billig fornøyelse, men garantert en minnerik og annerledes sightseeing tur. Hjemmeside: www.virginballoonflights.co.uk.

W
Wow! …er det første mange barn sier når de går inn dørene til Disney Store. Dette er en stor butikk med utelukkende produkter fra Disney’s verden. Her finner du både klær, leker, pyjamaser, skolesaker, fargestifter, bamser, bilder og mye mer. Alle tingene er inspirert av de ulike disneyfigurene. Her får du også kjøpt mange av disney’s filmer på DVD. Hjemmeside: http://stores.disneystore.com/NY/NEW-YORK/777/. Nærmeste undergrunnsstasjon: Oxford Circus.

X
Xbox, Playstation og tusenvis av spill og spillekonsoller finner du blant annet på HMV og Virgin Megastore. Her kan barna gå å vandre i timesvis på leting etter spill og tilbehør til de ulike spillekonsollene som finnes på markedet. Begge butikkene har flere etasjer med blant annet CD-er, DVD-er og alle typer elektroniske spill. Hjemmeside: www.hmv.co.uk og www.virginmegastore.co.uk. Nærmeste undergrunnsstasjon: Tottenham Court Road.

Reis til London med Ving