London-aktiviteter for de små, G-I


G
Greenwich Foot Tunnel er som navnet antyder en fottunnel som fører deg fra den ene siden av elven Themsen til den andre. Tunnelen er i underkant av 400 meter lang og 15 meter dyp. Tunnelen går fra Cutty Sark Gardens til Islands Gardens på The Isle of Dogs og ble opprinnelig bygget for at innbyggerne i Sør-London skulle kunne arbeide på den andre siden av elven. Barna synes det er veldig spennende å kunne spassere under selveste Themsen. Tunnelen er åpen 24 timer i døgnet og er en av Greenwich områdets største attraksjoner sammen med det historiske Cutty Sark skipet som på 1800-tallet fraktet te fra kina. Hjemmeside: www.greenwich.gov.uk og www.cutty-sark.org. Nærmeste undergrunnsstasjon: Canary Wharf / Cutty Sark (DLR)

H
Hamleys er en av verdens største leketøysbutikker. Varehuset har fem etasjer med et vanvittig utvalg av leker til barn i alle aldre. Her finnes dukker, biler, puslespill, bøker, spill, modeller, byggeklosser, elektroniske artikler, dataspill, bamser, teddybjørner og mye mer. Hamleys har et enormt utvalg som må oppleves, butikken har også egne ansatte som har i oppgave å underholde kundene med demonstrasjoner av ulike leketøy, noe som gir leketøysgiganten den helt unike atmosfæren. Hjemmeside: www.hamleys.co.uk. Nærmeste undergrunnsstasjon: Oxford Circus.

I
International Magic Studio er butikken for alle barn og unge som ønsker seg trylleutstyr. Her finner du alle mulige former for tryllesett og tilbehør til en ekte tryllekunstner. International Magic Studio har også et solid utvalg av DVD-er, bøker og videoer med fokus på magi og tryllekunst. Dersom barna ikke får nok av magi setter de sikkert stor pris på en guidet Harry Potter tur. Hjemmeside: www.internationalmagic.com, www.britishtours.com og www.offtolondon.com. Nærmeste undergrunnsstasjon: Chancery Lane.

Reis til London med Ving