London-aktiviteter for de små, J-L

London med Ving

J
Jack the Ripper rundturer er en guidet tur hvor du følger i fotsporene til Jack The Ripper. Disse turene passer for litt eldre barn og har en aldersgrense på 14 år. I 1888 herjet Jack The Ripper Londons gater og flere kvinner, de fleste av dem prostituerte ble lemlestet og mishandlet på det groveste. De ble funnet drept på en slik måte at Londons innbyggere ikke lenger våget å bevege seg utendørs. Verdens første seriemorder ble aldri tatt og det er mange ulike oppfatninger om hvem han var. Sammen med erfarne guider kan du her gå i de samme mørke gatene hvor disse drapene ble begått på slutten av 1800-tallet. Etter turen er over blir det bespising. Hjemmeside: www.jack-the-ripper-walk.co.uk.

K
Karnevalet i Notting Hill
finner sted i slutten av august og regnes som det største karnevalet i europa. Med over en million mennesker i de koselige gatene i Notting Hill er dette nesten på linje med Rio de Janeiro når det gjelder stemning, kostymer og rytme. Dette er et pulserende gatekarneval til stor glede både for store og små. Nærmeste undergrunnsstasjon: Notting Hill Gate.

LLegoland finnes ikke bare i Danmark, men også like utenfor London, nærmere bestemt i Windsor. Her finnes over 50 ulike underholdningstilbud til barn i alle aldre. Noen av de mest pupulære attraksjonene er “The driving School”, “Pirate Falls”, “Dragon Coaster” og “The Rat Trap”. Legoland består av over 47 millioner legobrikker og passer best for barn mellom 2-12 år. Det blir også jevnlig arrangert show og konserter. De siste årene har det også kommet flere nye attraksjoner som blant annet “Dino Safari, “Dino Dipper” og “Fire Academy”! Hjemmeside: www.legoland.co.uk. Nærmeste togstasjon: London Paddington til Windsor & Eton Central eller fra London Waterloo til Windsor & Eton Riverside.

Reis til London med Ving