London-aktiviteter for de små, P-R

London med Ving

P
Pizza Hut, Planet Hollywood, Mc Donalds og Hard Rock Cafe er noen av favorittspisestedene for barn i London. Totalt finnes det mange hundre avdelinger av disse junkfood kjedene og restaurantene bare i sentrum av London.

Q
Queen of England sine kronjuveler er en av Londons største turistattraksjoner som du finner trygt bevoktet på Tower of London. Dette slottet har en helt unik posisjon i Englands historie og har hvert år over 2.5 millioner besøkende. Tower of London er også kjent for sine seks sorte ravner som bor på området. Den daglige vaktskifte seremonien finner sted klokken 21:30 hele året. Hjemmeside: www.hrp.org.uk. Nærmeste undergrunnstasjon: Tower Hill

R
Rainforest Cafe skryter av å være den største røkfrie restauranten i London sentrum. Rainforest tilbyr en variert meny bestående av hovedsakelig amerikanske og tropiske retter laget av de ferskeste ingredienser. Kombinert med den helt spesielle og unike atmosfæren og innredningen gjør et besøk på The Rainforest Cafe til en minnerik opplevelse. Dette er det ideele stedet for fester, bursdager og andre feiringer. Her finner du et spennende animert dyreliv kombinert med regnskogens mange lyder og flotte syn, samt en rekke spesialeffekter til stor glede for de minste. Hjemmeside: www.therainforestcafe.co.uk. Nærmeste undergrunnsstasjon: Piccadilly Circus.

Reis til London med Ving