London-aktiviteter for de små, S-U

London med Ving

S
Science Museum ligger i South Kensington og er et av verdens mest interaktive museer til glede for gutter og jenter i alle aldre. Museet arrangerer til en hver tid spennende, lærerike og underholdende opplevelser for barna. Sjekk ut museet sin hjemmeside for å finne ut hvilke arrangementer som finner sted når du skal til London. Museet har også mye annet spennende som bare venter på å bli utforsket, og som de fleste andre museer i London er det gratis inngang også på Sience Museum. Hjemmeside: www.sciencemuseum.org.uk. Nærmeste undergrunnsstasjon: South Kensington

T
Thorpe fornøyelsespark er en av Englands største fornøyelsesparker. Her stortrives barna med ubegrensede muligheter av berg og dalbaner, tømmerfoss og utallige andre nervepirrende og underholdende aktiviteter. Med navn som detonator, rush og slammer ligger listen høyt på hva magen og nervene kan tåle. Ungene elsker Thorpe Park som har fått gode kritikker i britisk media. Her finnes også egne ”bydeler” ved navn som Lost City, Ranger County, Port Atlantis og Calypso Quay. Thorpe Park er lett tilgjengelig med tog fra London sentrum. Hjemmeside: www.thorpepark.com. Nærmeste togstasjon: Fra London Waterloo til Staines.

U
Utkledningskostymer som Zorro, Supermann, Batman, Dracula eller andre superhelter
og filmikoner er noe barn og unge setter stor pris på. Kostymer som dette kan kjøpes på Angels Fancy Dress. Dette er en stor butikk med hele 6 etasjer med et rikelig utvalg av kostymer og tilbehør. Butikken har bidratt til at flere skuespillere har fått Oscar for beste kostyme. Som for eksempel kostymene i filmene Titanic fra 1997 og Shakespeare in Love fra 1998. Butikken er den største i hele verden som har spesialisert seg innenfor film- og tv kostymer. Hjemmeside: www.fancydress.com. Nærmeste undergrunnsstasjon: Leicester Square.

Reis til London med Ving