Mer bagasje til de minste!

Mer bagasje til de minste!

Nå har vi en gledelig nyhet for barnefamilier med litt for mange tåteflasker og litt for lite plass i kofferten. Fra og med denne sommeren kan barn under 2 år ta med seg sin egen bagasje, helt gratis! Dette gjelder for inntil 10 kilo, når dere flyr med vårt eget flyselskap Thomas Cook Airlines. Dette betyr at mor og far slipper å hoppe på kofferten for å få den igjen etter at den er blitt fullstappet med leker, bodyer og smekker.

Flere lavprisselskaper har lenge hatt egne koffertgebyr og det er også flere aktører på chartermarkedet som nå tar dette i bruk, men i Ving går vi altså i motsatt retning. Vi håper og tror at dette er noe våre kunder vil sette pris på.

Her finner du flere praktiske tips om du skal reise med barn

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 150 reisemål i 33 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 78 ansatte (årsverk) og ca. 400.000 reisende årlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse.

  • Kari

    Så flott!! Nå blir det mye enklere å pakke 🙂