Mest valuta for pengene på Aruba!

VSMXCUNMUJ1093

Av alle Vings gjesters tilbakemeldinger etter endt ferie er det Aruba som trekker det lengste strået. Dette kommer frem ved en gjennomgang av vinterens 258 000 innleverte ferieevalueringsskjema. Ingen andre reisemål i Vings verden hadde tilsvarende høy prosentandel hva gjaldt graden av tilfredshet på hotell og innfrielse av reisemålsforventninger.

I evalueringsskjemaet stilles det spørsmål om alt fra kjøp av reisen, hotellet, Vings guider på destinasjonene, service på hotellet, været m.m. Et av de mest sentrale spørsmålene er hvorvidt man opplever at man har fått valuta for pengene, både prismessig og opplevelsesmessig. Arubas gode og allsidige kjøkken er for mange en viktig del av ferieopplevelsen, og når man da erfarer at man kan nyte et restaurantbesøk til et prisnivå som ligger 30% lavere enn tilsvarende her hjemme, er det klart at dette teller positivt.

– Det er avgjørende at man som kunde føler at man har fått valuta for pengene. Reisene til Aruba er ikke direkte lavprisreiser, og da er det godt at vi svart på hvitt kan få tilbakemelding om at våre kunder opplever at Aruba er verdt hver en krone, sier Sophie Frisholm, PR-ansvarlig i Ving.

Sist vinter reiste fire tusen svensker med Ving til Aruba og tilbakemeldingen er entydig positiv – våre svenske gjester er fornøyd med det meste på Aruba! Denne vinteren skal Ving Norge for første gang sende nordmenn med direktefly til Aruba fra Oslo, og det er litt av et reisemål nordmenn kan vente seg! Aruba har alt man kan ønske seg av en paradisøy, med sine kritthvite strender omkranset av turkis hav så langt øyet kan se.

Med Aruba på programmet har vi neste vinter fått et attraktivt tilskudd til langdistansedestinasjoner som Thailand, Cuba og Mexico, og med svenskenes tilbakemeldinger i bakhodet er vi sikre på at øya vil falle i smak.

Litt overraskende ligger også Aruba på topp hva gjelder positive tilbakemeldinger på våre utflukter. Øya har ingen store, historiske severdigheter på land, men alle opplevelsene på, i og under vann kan imponere selv de mest reisevante blant oss.

Utsendelse av evalueringsskjema til hjemkomne gjester har Ving benyttet aktivt siden 70-tallet, og tilbakemeldingene fra våre gjester har vært uvurderlig i den stadige prosessen med å utvikle produktene våre. Ett tydelig eksempel på dette er våre hotellkonsept, der kundenes synspunkt, drømmer og ønsker for den perfekte ferien har vært helt sentrale for det vi i dag kan tilby våre gjester.

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 150 reisemål i 33 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 78 ansatte (årsverk) og ca. 400.000 reisende årlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse.