Fly fra Nord-Norge med Ving

Nå kan alle reiseglade i Nord-Norge glede seg: Vings flyselskap, Thomas Cook Airlines, begynner med flyvninger fra Tromsø, Bodø og Harstad/Evenes.

Turen går til vinterens feriefavoritt nummer én: Gran Canaria. Den første flyvningen sørover er allerede gjennomført fra alle de tre flyplassene.

For å gjøre litt ekstra stas på de første reisende møtte ansatte fra Thomas Cook Airlines opp på alle de tre flyplassene for å ta imot gjestene. Gaten ble dekorert med plakater, og klistermerker, sjokolade og nøkkelringer ble delt ut. I tillegg fikk alle barna en Ving-badeball. Og de reisende var godt fornøyd med å bli gjort ekstra stas på. Stemningen var god, med mye latter og mange varme smil.

– Til vår og kundenes glede var det mulig å starte flyvninger fra Nord-Norge med vårt eget flyselskap. Undersøkelser viser at våre kunder synes at Thomas Cook Airlines gir den beste servicen i luften og ikke minst har de de beste prisene på taxfree, så vi er glade for å nå kunne tilby vårt eget flyselskap til våre kunder i nord, sier administrerende direktør i Ving, Christian Grønli.

Fornøyde Thomas Cook-ansatte før første flyvningen fra Harstad/Evenes.

Fornøyde Thomas Cook-ansatte før første flyvningen fra Harstad/Evenes.

Kategorier