Nå flyr vi fra Nord-Norge med vårt eget flyselskap

Det var en gledelig nyhet vi kunne fortelle alle kundene våre i Nord-Norge da det ble bestemt at vårt eget flyselskap, Thomas Cook Airlines, i høst begynner med flyvninger fra tre flyplasser i nord: Tromsø, Bodø og Harstad/Evenes.

Thomas Cook Airlines flyr nå fra Nord-Norge.

Flyet går til vinterens feriefavoritt nummer en, Gran Canaria,- via Oslo.

Den første flyvningen sørover er allerede gjennomført fra alle de tre flyplassene:

– 13. oktober var første avgang fra Tromsø.
– 17. oktober var første avgang fra Bodø.
– 18. oktober var første avgang fra Harstad/Evenes.

For å gjøre litt ekstra stas på de første reisende møtte ansatte fra Thomas Cook Airlines opp på alle de tre flyplassene for å ta imot gjestene. Gateområdet ble dekorert med plakater fra Ving og store pull-ups fra Thomas Cook samt at reklameeffekter, klistermerker og nøkkelringer ble delt ut. I tillegg fikk alle barn en Ving badeball. Som en søt liten start på reisen delte de ansatte også ut konfekt.

Og de reisende var godt fornøyde med at de ble gjort ekstra stas på. De fortalte at de er svært glade for at Thomas Cook Airlines nå flyr fra Nord-Norge. Stemningen var høy i gaten før avreise, med mye latter og mange varme smil.

Thomas Cook-ansatte fortalte i etterkant at det var hyggelig å snakke litt med gjestene om løst og fast før de sendte dem avgårde til varmere strøk.

Stand i gateområdet før første flyvningen fra Tromsø.

Stand i gateområdet. Snart er det tid for første flyvning fra Tromsø.

Grunnen til at vi nå velger å bruke Thomas Cook Airlines fra disse flyplassene er fordi vår samarbeidspartner, Spanair, som opprinnelig fløy fra disse flyplassene, gikk konkurs forrige vinter. Siden etterspørselen i Nord-Norge er så sterk gjorde vi en vurdering av om det var mulig at vårt eget flyselskap kunne ta over flyvningene.

Vår administrerende direktør, Christian Fr. Grønli sier følgende:
– Til vår og kundenes glede var dette mulig. Undersøkelser viser at våre kunder synes at Thomas Cook Airlines gir den beste servicen i luften og ikke minst har de de beste prisene på taxfree, så vi er glade for å nå kunne tilby vårt eget flyselskap til våre kunder i nord.

Fornøyde Thomas Cook-ansatte før første flyvningen fra Harstad/Evenes.

Fornøyde Thomas Cook-ansatte før første flyvningen fra Harstad/Evenes.

Kategorier