Nordens beste sommelier hjelper Ving med vinlisten på Sunprime Resort.

God vin til maten er en viktig del av opplevelsen når man er i utlandet. I oktober satser Ving på moderne og lokale spanske viner på et av Vings hotell for voksne som reiser uten barn, Sunprime Atlantic View Suites & Spa i Playa del Ingles på Gran Canaria. Bak vinlisten finner du nå en av Sveriges fremste vineksperter, den nordiske mesteren i sommellerie, Arvid Rosengren.

25-åringen Arvid Rosengren har, til tross for sin unge alder, lang erfaring med vin. Han har arbeidet på Le Rouge i Stockholm og er chef-sommelier på restaurant MASH i København. Han er regjerende svensk- og nordisk mester i sommellerie. Nå reiser han snart til Sunprime Atlantic View for å undervise hotellpersonalet, slik at de er klare til lanseringen av den nye vinlisten i oktober.

Vings Sunprime Resorts kjennetegnes av kvalitet og komfort. På Sunprime Resorts finnes smakfullt interiør, høykvalitetsmat, gode viner, trening og skjønne spa-behandlinger. Sunprime finner du på fire steder rundt om i verden, to på Gran Canaria, ett på Tenerife, og i høst åpner det fjerde, Sunprime Kamala Beach Resort i Thailand. I løpet av fem år skal det finnes 10 Sunprime Resorts.

Menyen på Sunprime Atlantic View Suites & Spa er internasjonal, med innslag av spanske retter og grillmat. Charterverdenens kanskje beste vinliste – Selected by Arvid Rosengren – består av en rekke lette, friske viner som både passer til menyen og det varme klimaet.

Dette investerer vi i, da vi vet at målgruppen på Sunprime setter stor pris på god mat og god vin.

–          Jeg synes man skal nyte de lokale vinene når man er på ferie, sier Arvid Rosengren. Målet har vært å finne viner som gjestene ikke har drukket før. Både mer kjente viner som Rioja, og ukjente viner fra de ulike Kanariøyene som passer til maten, serveres på Sunprime.

– Vi prissetter dessuten vinen på en ny måte da vi nå har faste påslag, uansett hva vinene koster. Dette betyr at de dyre vinene gir mye for pengene. Vi vil gjøre det enklere for våre kunder å få en bra vin til en bra pris,

sier Lennart Kevdal, prosjektleder for Mat & Drikke i hotellavdelingen i Ving.

Nå gir vi 500,- pr. par i nettrabatt! Tilbudet gjelder nye bestillinger på alle våre fire Sunprime Resorts – uansett når du reiser.

 • Halvor

  Svarene på konkurransen er:

  1. Siam
  2. Smilets land
  3. Elefant
  4. Kong Bhumibol Adulyadej, Rama IX av Thailand
  5. Kjære Kong Bhumibol Adulyade.
  Ut fra hva jeg er blitt fortalt og av alle bildene jeg har sett, så ser ditt land veldig forlokkende og helt fantastisk ut!
  Jeg har et meget strekt ønske om å vinne denne turen for å kunne overaske min enestående kone og ta henne med til deres vakre og eksotiske land. Min kone har hatt en tøff periode og det ville ha vært så utrolig herlig å kunne overraske og ta henne med på tur til landet som hun stadig snakker om og har veldig lyst til å besøke.

  HK

 • Roald

  Jeg studerer disse Happy Hour-tilbudene hver eneste uke. Men svært sjelden er det noe jeg kan vurdere når vi sogner til Norges nest største flyplass. Avreise-tilbud fra Bergen er svært få, mens det er haugevis med tilbud med avreise fra Oslo samt mange fra Stavanger. Dette må da bety at det settes opp for mange avganger fra Oslo og tildels fra Stavanger, mens det satses alt for lite på det klart nest største markedet i Bergen. En idé å endre dette til å passe betydelig bedre til befolkningsstørrelsene i Norge?

  • Hei Roald,

   Vi prøver hele tiden å tilpasse programmet så godt som mulig utifra etterspørrsel. Vi har veldig mange kunder som reiser fra Bergen, og grunnen til at det ikke er så mange Happy Hour tilbud herfra går vel egentlig da utpå at vi har truffet riktig.

   Happy Hour blir et tilbud når vi har lagt til for mange avreiser, og etterpsørrselen ikke er like stor som forventet. Vi ønsker jo ikke å selge reisene vår så billig. Men til våre kunders fordel har vi skapt happy Hour ut av disse tilbudene.

   Men bare å følge med, er ikke helt enig med deg at Bergen er så sjelden med på happy Hour listen. Sett gjennom de siste nyhetsbrevene nå, og du finner et par tilbud fra Bergen neste hver uke.