Dette er de mest populære reisemålene i 2013

28. august var det salgsstart for sommeren 2013 på ving.no. Solsikre Mallorca og Tyrkia er blant favorittene.

– Vi opplevde en økning på omtrent 10 prosent sammenlignet med i fjor. Nordmenn har tydeligvis gått lei av den norske sommeren med sine regnfulle og kalde dager, og vil sikre seg sol neste sommer. Alle reisemålene på topplisten er velkjente sydenfavoritter, sier salgsdirektør Marie-Anne Zachrisson.

Hvor har du mest lyst til å reise neste sommer? Del det gjerne med oss i kommentarfeltet nederst på siden ↓

Ifølge henne var Vings konsepthotell de mest populære, og hele 79 prosent av de som bestilte sommerferien i går valgte et familievennlig Sunwing-hotell eller et av voksenhotellene i Sunprime-konseptet. Mange bestilte også 3- og 4-ukers ferier. Østlendingene er mest lei det dårlig været og var de ivrigste feriebestillerne med Stavanger, Bergen, Trondheim og Evenes hakk i hæl.

De mest populære reisemålene:

 1. Mallorca

 2. Tyrkia

 3. Rhodos

 4. Chania, Kreta

 5. Kypros

De mest populære avreiseflyplassene:

 1. Oslo

 2. Stavanger

 3. Bergen

 4. Trondheim

 5. Evenes

 • Mallorca er har blitt forskjønnet de siste årene og har en stor plass i mitt hjerte. Jeg har vært trofast mot mitt kjære Puerto de Soller siden 2005. Imidlertid har jeg vært nødt å reise via Oslo, noe som både fordyrer og forlenger reisen.

  Skulle ønske at Ving hadde flere direkteavganger fra Ålesund eller Molde. Skuffende å se at Ving kun satser på Tyrkia fra Møre og Romsdal neste sommer. Folk i dette fylket elsker å reise, men liker også å ha valgmuligheter. Etter å ha vært trofast reisende med Ving siden 1985, ser det nå ut til at jeg kommer til å finne et annet selskap å reise med sommeren 2013.

Kategorier