Nyhet! Reis med Ving til Istria i Kroatia!

Opatija

Interessen for Kroatia øker stadig, og for å møte etterspørselen tilbyr Ving nå fire nye reisemål i sjarmerende Istria – Opatija, Porec, Rovinj og Vrsar. Kroatia hadde Vings mest fornøyde gjester i fjor og er et reisemål der nordmenn trives godt. Nå har Ving enda flere reisemål og hotell å velge mellom når man skal bestemme seg for hvor ferien går til sommeren.

–  Alle de fire reisemålene i Istria er utrolig sjarmerende og tilbyr fantastisk mat. Kroatiske råvarer serveres med en italiensk touch, og den lokale vinen gir måltidet det lille ekstra, sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.

Porec er det største feriestedet i Istria og er en sjarmerende by med aner fra middelalderen. Ved den lange strandpromenaden ligger uteserveringene og restaurantene som perler på en snor. Rovinj er minst like vakker som Porec, med smale brosteinsgater og italiensk atmosfære. Opatija er en litt mindre landsby med lavt tempo og blir ofte omtalt som Kroatias svar på den Franske Riviera. Midt mellom Rovinj og Porec ligger den romantiske landsbyen Vrsar i vakre omgivelser ved Adriaterhavet. Felles for alle de fire reisemålene er det krystallklare vannet man kan bade i fra badeterrasser, klipper og strender.

Besøk 3 land i ferien

Utfluktene i Kroatia er noen av de beste i hele Vings utfluktsprogram. Mange får med seg dagsturen som går fra Istria til Venezia. Det finnes også mange vingårder som er åpne for gjester hvor man kan smake på vin, ost og skinke fra området. Mange anbefaler også å leie bil og kjøre til Slovenia eller besøke den fantastiske Postojnagrotten. Med Vings utfluktsprogram kan man altså være innom hele tre land i løpet av ferien til Kroatia.

Kategorier