Nyheter hos Ving: Mexico

VSMXCUNCOZ1010

Mexico er et av Vings mest populære reisemål i vintersesongen. Stadig flere legger ferien sin hit, og dykkeparadiset Cozumel er en klar favoritt.

Et av de beste dykkestedene i verden

Det er ikke for ingenting Cozumel omtales som et dykkeparadis, for her ligger nemlig det nest lengste korallrevet i verden. Med krystallklart vann og sikt på opptil 200 fot, lever Cozumel opp til ryktet. Store deler av korallrevet er fredet som en del av en undervannsnasjonalpark, og du kan se hundrevis av forskjellige arter – for eksempel skilpadder og rokker. Du kan også dykke ned til vrakene av forliste spanske gallioner.

Foretrekker du å holde hodet litt nærmere overflaten er det mer enn nok vannsportaktiviteter du kan bryne deg på, for eksempel dykking, kitesurfing, windsurfing og parasailing. Det finnes også en badepark på øya – Playa Miua. Hvis man ønsker å være i fred og ro på sin egen strandlinje bør man dra til øyas østside hvor det finnes flere strender hvor man kan være helt alene.

Med Ving bor du på hotell rett på stranden, og alt er tilrettelagt for en fantastisk ferie. Atmosfæren på øya er rolig og avslappet, og i hovedbyen San Miguel er det et stort utvalg butikker og restauranter hvor prisene er generelt lave.

Hasta luego, Mexico!

Kategorier