Opplev Karibia med familien

Du har hørt det før, men vi sier det igjen: I Karibia ligger paradisene som perler på en snor. Ta med familien hit og skap minner for livet!

 

 

Cuba

Man kan si mye om Castros Cuba, men et besøk i her er et minne for livet. Den cubanske halvøya Varadero er perfekt for avslapning og nytelse, eller kanskje for å fordøye alle inntrykkene fra Havana, hvis dere reiser innom hovedstaden først. Slapp av i skyggen av kokospalmene på en av de gnistrende vakre, hvite korallstrendene.

Hotelltips: Sol Palmeras

Dette er et stort, barnevennlig hotell med All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet ligger på stranden utenfor Varadero, og her er det mange aktiviteter for alle aldre.

Varadero

Barbados

Barbados har en unik kultur; som tidligere britisk koloni er den en herlig blanding av Storbritannia og Karibia, noe som skaper en helt spesiell atmosfære. Barbados regnes også som en av de mest gjestfrie øyene i Karibia, uansett hvor du er blir du møtt av vennlige mennesker og eksepsjonelt god service. Den vakre hovedstaden Bridgetown med aner fra 1600-tallet er oppført på UNESCOs verdensarvliste som et usedvanlig godt eksempel på britisk koloniarkitektur.

Hotelltips: Bouganvillea Beach Resort

På Bouganvillea Beach Resort koser hele familien seg. De små kan kose seg i barneklubben, på lekeplassen eller i spillrommet. På stranden er det to strandrestauranter – på den ene kan du nyte karibiske og internasjonale retter og på den andre er det spansk tapas på menyen. Stranden har også gratis solsenger for hotellets gjester.

Barbados

Mexico

Bare tanken på Mexico får oss til å senke skuldrene og kjenne duften av chili, nystekte maistortillas og duggfriske margaritas – og turkisblått karibisk hav. Akumal er en liten landsby som ligger mellom de større turiststedene Tulum og Playa del Carmen. Her kan du nyte en avslappende ferie i fredelige omgivelser, med havet og naturen som nærmeste nabo.

Hotelltips: Grand Palladium Colonial White Sand Resort & Spa

Dette familievennlige hotellet tilbyr alt du måtte ønske deg i ferien. Hotellet har et fantastisk bassengområde, flere restauranter og barer, spa-avdeling og massevis av aktiviteter for hele familien. Ikke et vondt ord om hotellstranden – men under en mil fra hotellet våre ligger Akumal-stranden, berømt for sine havskilpadder som du kan få nærkontakt med når du snorkler.

ASMXCUNTUL1050

 

 

Cruise i Karibia

Fra New York: Bermuda, St. Maarten og Puerto Rico

Med skipet Liberty of the Seas besøker dere eksotiske Bermuda, St. Martin, Puerto Rico og Labadee. I løpet av cruiset får du muligheten til å delta i det store utvalget av aktiviteter som finnes om bord da du har hele fire dager ute på havet. På Liberty of the Seas er det underholdning for alle og av og til er det vanskelig å forstå at du befinner deg på et skip langt fra land. Om bord finner du blant annet minigolfbane, surfesimulator, badeland, klatrevegg, skøytebane og mye, mye mer.

Fra Fort Lauderdale: San Juan, St. Maarten og St. Kits

I løpet av dette cruiset i østlige Karibia får du oppleve alt fra paradisstrender og frodig regnskog til pulserende storbypuls og historiske severdigheter. Du reiser med Independence of the Seas, et skip som tilbyr en mengde aktiviteter og underholdning for hele familien.

Cruise

Ta med familien på cruise – opplev enda mer!