På ferie med baby?

BABYPOOL

For at du skal få en så avslappende og vellykket ferie som mulig når du reiser med minstemann kan vi bare si én ting: Sunwing Family Resorts. Sunwing Family Resorts er våre egne familiehotell og det aller beste vi kan tilby barnefamilier. Her har vi brukt de siste 45 årene på å finslipe hver minste detalj. På samtlige Sunwing-hotell finner du også barnas favoritter – Lollo & Bernie. Den snille sjiraffen og hennes myke bamsevenn gjør stor lykke hos de minste. Her kan du lese mer om noe av det vi kan tilby deg som reiser med baby.

Happy Baby-leilighet
Disse leilighetene er spesialtilpasset for barn under 3 år, og ligger nesten alltid på bakkeplan med inngjerdet terrasse. Leiligheten inkluderer barneseng, barnestol samt enkel, nedfellbar paraplytrille til alle under 3 år. Leilighetene består av 1-2 rom og er for opptil 4 personer. Vi tilbyr også leilighetstypen Lollo & Bernie Suite, som er suiter med lekent design for hele familien, og som blant annet inkluderer frukt, drikke, snacks, leker og besøk av Lollo & Bernie.

Bestill Bambinopakke med reisen
Reiser du med barn opptil 3 år anbefaler vi Bambinopakken, med barnestol, barneseng og nedfellbar paraplytrille med solskjerm. Perfekt for deg som vil slippe å ta med så mye bagasje på flyet! Bambinopakken kan du bestille samtidig som du bestiller reisen. Du kan også bestille bare barneseng eller paraplytrille. Du som har bestilt Happy Baby-leilighet får Bambinopakken automatisk.

Barna spiser gratis
Barn spiser gratis frokost, lunsj og middag fra barnebufféen på våre Sunwing Family Resorts (opptil 12 år). Lollo & Bernies buffé serverer barnas favoritter som hamburgere, kjøttboller, pasta, grønnsaker og mye annet sunt og godt. Noen Sunwing Family Resorts tilbyr også en egen Lollo & Bernie-meny. Vær også klar over at alle barn under 2 år får gratis babymat (f.eks. babymos, banan og yogurt) på flyturen når dere flyr med Thomas Cook Airlines.

Basseng for babyer
På alle våre Sunwing Family Resorts har vi babybasseng som er ca. 30 cm dype. De fleste babybassengene er beskyttet mot solen med store solseil eller ligger i skyggen.

Mini Land
Fem dager i uken, flere timer om dagen er barn og voksne i alle aldre velkomne til Mini Land for å leke, tegne eller se film. Lollo eller Bernie pleier også å dukke opp for å leke litt! Ved Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass, delvis beskyttet mot solen.

Baby Rock & Rytmikk – trening med baby
La barnet ditt få oppdage og utvikle rytmen i kroppen sin! Til Rock & Rytmikk er alle barn i alderen 0-2 år velkommen sammen med foreldrene for å synge og gjøre enkle bevegelser sammen til gøyal musikk.

Ny aktivitet: Si ha det til smokken!
Nå kan minsten bli litt større i løpet av ferien. I sommer kan nemlig barnet ditt gi smokken sin til Lollo & Bernie i Mini Land. Barnet får hjelp til å skrive en liten hilsen som sammen med smokken henges opp i et smokketre. Barnet får et diplom som bevis på at hun eller han har lagt smokketiden bak seg.

I dag kan vi tilby 13 Sunwing Family Resorts på populære reisemål over store deler av verden. Lollo & Bernie er på plass og alle aktiviteter er i gang på samtlige hotell om sommeren, unntatt Thailand der vi har litt færre aktiviteter om sommeren. Om vinteren har hotellene i Alcudia og Sandy Bay litt færre aktiviteter enn vanlig. Se under ”Hotellfakta”-fanen for de respektive hotell.