Reisetips til Bangkok fra A-Å, del 2

Bangkok med Ving
Et triks når du skal shoppe
Om du ikke finner en strekkode eller en satt pris på det du har lyst til å kjøpe, er det bare å prutte i vei. Du kan forvente å få varen til alt fra 10-40 % rabatt. Men husk å gjøre det med et smil. Du kan komme en lang vei med det. Forhører deg om hva den beste prisen du kan få er, og gå lavere enn det. Du merker fort om du har gått for langt ned, det er rett og slett en fornærmelse mot selgeren. Så vær forsiktig og ikke utnytt selgeren. Prutting skal være et spill, og man skal begge være fornøyd når pengene er levert og varen mottatt.

Festivaler finner du mange av i Thailand
Men den mest spektakulære er kanskje Songkran Festivalen. Festivalen starter 13. april og varer i 3- 10 dager. Da feirer de inngangen til et nytt solår. Thai-folkene feirer denne festivalen med store mengder vann, og fordi denne tiden er en av de varmeste periodene i året, er det veldig forfriskende. Disse dagene blir Buddha-bilder dynket i vann. Unge thailendere heller vann i hendende på de eldre etc. Dette er en livlig tid i Thailand, så om du har muligheten er dette en fin tid å reise og oppleve en litt annen tradisjon.

Golf i Bangkok
I Bangkok finner du ca 20 golfbaner, og de fleste av disse har veldig høy standard. Her finner du alt du trenger for en hyggelig runde på banen. Se en oversikt over de ulike banene rundt i Bangkok her.

Herrer i skjørt!
Ladyboy Cabaret show er flotte overdådige show i Bangkok. Thailands katoeyer er verdens vakreste transvestitter. De er for det meste akseptert i Thailands tolerante miljøer, noen mener også de bringer hell og lykke. En av de mest berømte showene finner du på Calypso Ladyboy Show

Ikke den vanligste ferieaktiviteten..
Men Thaimat er da heller ikke som alle andre kjøkken. Lær å lage deilige Thairetter! Dra på de lokale markedene for å handle de riktige varene du trenger. Før du vet ordet av det, er du en dreven kokk. Med kunnskap om de lokale varene, kan du ta med deg ferieminner til ditt eget kjøkken i Norge. Kontakt Slom cooking school for mer informasjon

Tagger